Video Oyun Dünyası

Amd karta geçmeyi düşünüyorum ama bekleyeceğim

Pek fazla kişinin ilgisini çekeceğini sanmıyorum ama Broken Sword Shadow Of Templars Reforged’a resmi Türkçe dil desteği gelmiş.

Zamanında yarım yamalak bir İngilizceyle, bir elde mouse diğer elde Redhouse sözlük ile saatlerimi geçirdiğim günlerden 30 sene sonra Türkçe desteği ile görmek hüzünlü bir sevinç yaşattı :smiling_face_with_tear:

Prime Gaming’ e yeni ücretsiz oyunlar eklenmiş.

4 Beğeni
5 Beğeni
3 Beğeni

https://x.com/tourenscom/status/1941485532426768477

Call of Duty Black Ops 7 Başrolleri
Kiernan Shipka | Emma Kagen
Milo Ventimiglia | David Mason
Michael Rooker | Mike Harper

4 Beğeni

Epic Games’ de Sid Meier’s Civilization VI: Platinium Edition ücretsiz sanırım. Son tarih 24.07.2025

7 Beğeni

Kesin 60 fps olmayacak :d

5 Beğeni

Ağustos oyunları.

2 Beğeni

Linux Üzerinde Steam İle Oynayabileceğiniz Diablo Benzeri Oyunlar.

2 Beğeni

Dawn of War IV

3 Beğeni

Sonunda bir şeyler göreceğiz sanırım.

2 Beğeni

Steam’de Resident Evil oyunları indirime girmişken 2 (Remake), 3 (Remake), 7 ve 8. oyunlarını aldım.

Resident Evil Revelations 1 ve 2 oyunlarınıda almayı düşüyorum. Fakat kararsız kaldım. Bu yüzden size sormak istedim.

Grafikleri biraz eski olan oyunları oynamayı pek sevmiyorum. Bu oyunlarda 2013 ve 2015 çıkışlı olduğu için emin olamadım. Yani grafik ve oynanış bakımından önerir misiniz? Almalı mıyım sizce?

Dostum ben bir Resident Evil serisi hayranı olarak değil şimdi, çıktığı dönemde bile Revelations’u oynayamamış ve Resident Evil ile bağdaştıramamıştım. Steam fiyatlarını bilmediğim için net bir tavsiyede bulunamıyorum. Çok çıtır çerez bir miktar ise bence yine de denemek için alınabilir. Ama ücretleri başka bir oyun ile aynı teraziye koyulacak düzeyde ise farklı oyunları denemeni tavsiye ederim.

1 Beğeni

İki oyunun toplam fiyatı 7.48 dolar ediyor. O zaman dediğinize göre almamak en mantıklısı. Tüm oyunları oynadıktan sonra ya da çok büyük indirime girerse değerlendiririm. Cevabınız için teşekkür ederim.

1 Beğeni
2 Beğeni

@nefarrias_bredd

4 Eylülde çıkıyor.

6 Beğeni

Geliyor gönlümün efendisi. Aslı varsa geliştiriciler de konuşmuş, demişler ki “projede bi sıkıntı olmadı sadece kendimizi kasmadık”. Eğer doğruysa valla saygım daha da arttı adamlara, harika. :roll_eyes:

3 Beğeni

Jason reiz ile röportaj yapmışlar okudum hepsini. Ekip baya havalı cevaplar vermiş inşallah dedikleri gibidir. :smile: Şu an bir hype var GOTY ilan edildi şimdiden. Sanırım ciddi ciddi geriden gelip geceye damga vuracak.

3 Beğeni