Video Oyun Dünyası

İmkanınız varsa okumanızı önereceğim iki novellası var qntm’in scp üzerine. Ben Control’ü onları okuduktan sonra oynamıştım ve aldığım keyif katlandı. Tabii daha da gerilmenize de yol açacaktır. :sweat_smile:

4 Beğeni

Mutlaka bakacağım, teşekkür ederim.

1 Beğeni

https://www.videogamer.com/news/john-wick-aaa-game-announced-soon-lionsgate-chairman/

Lionsgate başkanı, John Wick AAA oyununun ve yeni bir SAW projesinin yakında duyurulacağını söyledi.

Tech4Gamer’ın fark ettiği üzere , Lionsgate Yönetim Kurulu Başkanı Adam Fogelson, yakında bir John Wick AAA oyunu ve yeni bir SAW projesinin duyurulacağını açıkladı. Bu açıklamalar, Lionsgate’in Kasım 2025’teki 2026 2. çeyrek kazanç görüşmesinde yapılmıştı , ancak şimdiye kadar büyük ölçüde fark edilmemişti.

Fogelson, “AAA oyun fırsatlarımız ve John Wick ve Saw ile ilgili diğer bazı oyun fırsatlarımızı yakında duyuracağız” dedi. Daha fazla ayrıntı paylaşılmadı, ancak Lionsgate daha önce John Wick serisine dayalı büyük bir AAA oyun geliştirmeye ilgi duyduğunu belirtmişti.

2022’deki bir kazanç açıklaması sırasında Lionsgate CEO’su Jon Feltheimer, yatırımcılara " John Wick’ten büyük bir AAA oyunu yapılabilir " demiş ve şirketin teklifler aldığını ve “bu konuyu ilerletmekle ilgilendiğini” eklemişti.

SAW serisine gelince, daha önce bir AAA hayatta kalma korku oyununun geliştirilmekte olduğuna dair söylentiler vardı . Bu söylentiler, 2024’te bir duyuru ve 2025’te bir çıkış tarihini öngörüyordu, ancak bunların hiçbiri gerçekleşmedi.

Hem John Wick hem de SAW, Lionsgate için gişe rekorları kıran serilerdir. Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisi, dört filmin yanı sıra Ballerina adlı yan filmi de ortaya çıkardı. Serinin tek video oyunu ise 2019’da piyasaya sürülen ve filmlerin öncesini anlatan taktiksel rol yapma oyunu John Wick Hex’tir. John Wick Hex’e incelememizde 8/10 puan verdik .

Bu arada, SAW serisi on film üretti ve on birincisi şu anda yapım aşamasında. Ancak, yalnızca iki video oyunu uyarlaması yapıldı ve biz hem SAW hem de SAW 2’ye incelemelerimizde 5/10 puan verdik .

Yeni SAW video oyunu için bir duyuru beklerken, korku filmi hayranları şimdiden 2026’da vizyona girecek kanlı Hellraiser Revival’ı ve Mortuary Assistant’ın geliştiricisi DarkStone Digital’den Paranormal Activity Threshold’u dört gözle bekliyor.

8 Beğeni

4 Beğeni

Day One için beklemedeyiz :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Benim oled tv gg oldu. :sweat_smile:Ben naisl oynicam. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun yaa. Seni anlarım, geçen ay benim qled’in arka ışıklandırma gitti.

Eli mahkum servisine yaptırdık, 14K :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Banada 14k tanımladı sigorta şirketi de kabul etmedim onunla uğraşıyorum. Panel gitti anasını satım.

1 Beğeni

İyice araştır dostum. Ben servise danıştım, cidden 14K vermeye değer mi diye sordum. Bu model için değer abi, çöpe atılmaz dedi. Şimdi senin televizyonun modeli bilmiyorum ama eğer yaptırmaya değmeyecek gibiyse üzerine ekleyip TCL almak mantıklı olabilir. Benim arkadaşım TCL’in ekonomik seviyede bir modelini aldı, PS5 de benden daha iyi görüntü alıyor diyebilirim.

1 Beğeni

Lg oled tv panelde bazı renklerde karartı oluyor. Mesela yeşil ekran da çok kötü tv, maç izlerken belli oluyor ama oyunlarda hiç belli olmuyor. Sigorta yaptırmıştım alırken onlar da tamir bedeli sigorta poliçe tutarını karşılamadıği için 14k heidye çeki verip tvyi alma teklifinde bulundular. Aradı sigorta şirketini biraz kalayladim, itiraz ettim. Bakalım sonuç bekliyorum.

Aynen öyle de siz konsolda oynayacaksınız sanırım. Bu teknolojiler sizde olmayacak. Konsolun sunduğu PSSR vs olur ama yine şahane gözükecektir.

Hadi hayırlısı madem. Umarım güzel bir sonuç alırsın.

Evet ben konsol tarafındayım. Işıklandırma, gölgelendirme çok fazla içim gitmiyor, sağlık olsun diyelim. Yalnız şu şehiriçi görüntüler oyunda gameplay mi yoksa sinematik mi onu anlayamadım. Güzel bir şehir ortamı var gibi gözüküyor. Umarım oynama imkanı verir.

1 Beğeni

Dostum normalde bu söylediğim sızıntı ama kesinliği henüz yok. O yüzden yazabilirim. Code Veronica adlı oyunun remake’i yapılıyor. Sızıntı bu değil. Sızıntı kısmı şimdi geliyor. Bu oyuna yarı açık dünya ekleniyor. Ana karakterimiz Claire ve motosikleti ile gezip araştırma, loot, bulmaca gibi şeyleri yapabileceğiz. Yeni güncellenmiş oyun motoruyla yapılıyor yani RE9’un kullanacağı. O yüzden temeller aynı. Bunda da olabilir diye düşünüyorum. O sahneler ara sahne olsa oralarda 200-300 fps göstermezler.

1 Beğeni

The Witcher 3’e yeni DLC geliyor deniliyor!

5 Beğeni

Eee güzel haber bu. O gelsin onu da oynayalım. :slight_smile:

Bu arada umarım Requiem için VR2 modu da geç kalmaz ve sunarlar. Village ve RE4 VR ile çok keyifliydi.

1 Beğeni

@alper bunu çok beğendi.

2 Beğeni

Biraz uzun yapsınlar da GTA 6 çıkana kadar sömürelim. :d

2 Beğeni

Onun üzerine Nexus da ek mod vs gelir, oynama süresini uzatırız.

2 Beğeni

Bu en az 6-7 ay önceden ortaya atılmış bir mevzu. Bence acayip gereksiz bit hamle tüm içeriklerin içinde olduğu bir paket satılmıştı. Şimdi ekstradan yeni paket mi satışa çıkacak. Mantıken öyle olmadı lazım. The Real Complate Edition… Reklam yapmaya filan da gerek yok yani millet aç kurt gibi bekliyor zaten. Oyunun başına biraz uzunca sinematik yaparsın olur biterdi diye düşünüyorum.