DLSS olmadan grafiklerin çamur gibi gösterilmesi sıkıntı benim açımdan, 15 yıllık oyunlar max ayarda o videodakinden daha iyi görünüyor.
Bir tarafı iyileştirirken diğer tarafı da biraz bokladıkları kesin. (Karakomik Filmler: Kaçamak)
Başka örnek vermek gerekirse yeni telefon çıkartınca eskilerini yazılımsal olarak yavaşlatan markalar.
Dediğinizin farkındayım da bu videodaki kabul edilebilir bir fark değil, bunu vurgulamak istemiştim. pazarlamanın da bir sınırı olmalı, bu direkt dolandırıcılık.
Artık telefonu yenilemenin zamanı geldi 64 GB hafıza bu oyuna yetmeyecek gibi.
Tasolar da geri gelsin artık. Yu-gi-oh oyunu da geri gelsin play store’a. Hatta kartlar da geri gelsin.
Pokemon tasoları geri dönüyor sanırım. Dün sosyal medyada görmüştüm. Bilmem ne kadar doğru.
Kahve ve bisküvi stoğu yapıldı oyun oynarken bol bol tüketeceğim.
![]()
Reishi mantarı, Kuşburnu ve Hush agacı kabugu da stoklamak lazım. Kuşburnu tamam da diğerleri aktar da yok. ![]()
Bu hafta aldım 2.el garantili 10bine siyah. Ucuz kurtuldum., ![]()
Güzel günlerde kullanın. Ben de bir ara kendimi kandırıp bundan alacağım sanırım. :d
Ram ve SSD krizleri, üstüne akaryakıt zammı sonra nakliyeye zam gelince kaçınılmaz son.
Denuvo Hypervisor’la başa çıkmayı ne kadar sürede becerir dersiniz? Firmalar oyun fiyatlarını daha makul noktalara çekeceklerdir diye umuyorum. 70$ dayatmasından kurtulmamız lazım.
Takip ettiğim bazı sibergüvenlik uzmanları “Hypervisor’ı kurmayın diyor kurduğunuz an bilgisayarınızın kontrolünü başka insanların eline vermiş oluyorsunuz ve sizin bilgisayarınız üzerinden siber suçlar işleyebilirler” diyorlar.
Şu açıklama bana mantıklı geldi. Sanal sistem üzerinde çalıştırarak daha da güvenli hale getirilebilir. Bi ara fırsat bulup deneyeceğim 0 bir makine üzerinde.