Video Oyun Dünyası

DLSS olmadan grafiklerin çamur gibi gösterilmesi sıkıntı benim açımdan, 15 yıllık oyunlar max ayarda o videodakinden daha iyi görünüyor.

1 Beğeni

Bir tarafı iyileştirirken diğer tarafı da biraz bokladıkları kesin. (Karakomik Filmler: Kaçamak)

Başka örnek vermek gerekirse yeni telefon çıkartınca eskilerini yazılımsal olarak yavaşlatan markalar.

2 Beğeni

Dediğinizin farkındayım da bu videodaki kabul edilebilir bir fark değil, bunu vurgulamak istemiştim. pazarlamanın da bir sınırı olmalı, bu direkt dolandırıcılık.

2 Beğeni

1 Beğeni

Artık telefonu yenilemenin zamanı geldi 64 GB hafıza bu oyuna yetmeyecek gibi.

1 Beğeni

Tasolar da geri gelsin artık. Yu-gi-oh oyunu da geri gelsin play store’a. Hatta kartlar da geri gelsin.

1 Beğeni

Pokemon tasoları geri dönüyor sanırım. Dün sosyal medyada görmüştüm. Bilmem ne kadar doğru.

2 Beğeni

Final sezonu için son bir hafta.

3 Beğeni

Kahve ve bisküvi stoğu yapıldı oyun oynarken bol bol tüketeceğim.

3 Beğeni

:slight_smile:

Reishi mantarı, Kuşburnu ve Hush agacı kabugu da stoklamak lazım. Kuşburnu tamam da diğerleri aktar da yok. :slight_smile:

5 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Buna da zam geliyormuş. TR’de zaten 350 dolara satılıyordu. Şimdi kaça çıkarırlar Allah bilir.

2 Beğeni

Bu hafta aldım 2.el garantili 10bine siyah. Ucuz kurtuldum., :sweat_smile:

1 Beğeni

Güzel günlerde kullanın. Ben de bir ara kendimi kandırıp bundan alacağım sanırım. :d

2 Beğeni

Ram ve SSD krizleri, üstüne akaryakıt zammı sonra nakliyeye zam gelince kaçınılmaz son.

2 Beğeni

Denuvo Hypervisor’la başa çıkmayı ne kadar sürede becerir dersiniz? Firmalar oyun fiyatlarını daha makul noktalara çekeceklerdir diye umuyorum. 70$ dayatmasından kurtulmamız lazım.

3 Beğeni

Takip ettiğim bazı sibergüvenlik uzmanları “Hypervisor’ı kurmayın diyor kurduğunuz an bilgisayarınızın kontrolünü başka insanların eline vermiş oluyorsunuz ve sizin bilgisayarınız üzerinden siber suçlar işleyebilirler” diyorlar.

1 Beğeni

https://www.reddit.com/r/PiratedGames/comments/1s1vnkc/deep_dive_what_is_hypervisor_how_does_it_work/

Şu açıklama bana mantıklı geldi. Sanal sistem üzerinde çalıştırarak daha da güvenli hale getirilebilir. Bi ara fırsat bulup deneyeceğim 0 bir makine üzerinde.

2 Beğeni