Video Oyun Dünyası

Apex çok kaliteli. Ah birde ps4de becerebilsem şu oyunu.:sweat_smile:

1 Beğeni

60 saat oldu hala 2. ve 3. finali göremedim. Maşallah nasıl bir oyun yapmışlar. Gerçekten oyunun evreni çok güzel, bu kadar oynamama rağmen hala sıkılmadım. Bundaki en büyük faktör Antik Yunan’ı konu alması ve tanıdık yüzleri barındırması. Bir 20 saat daha rahat oynarım.

4 Beğeni

Animasyonları da çok kaliteli.

2 Beğeni

Şükür, bu oyun hala yapılıyormuş.

2 Beğeni

Bu sene merakla beklediğim oyunlardan.

2 Beğeni

Aşağıdaki haber doğruysa, video oyun dünyasında DC evreni kurulacakmış.

Sony’de Marvel için böyle bir plan içerisindeydi.

2 Beğeni

Her ne kadar Marvel beyazperde’de DC’yi süpürmüş olsa da video oyun konusunda maalesef Rocksteady stüdyolarının Batman serisinin yanına bile yaklaşamadılar.
Yeni Batman oyunu haberi görünce heyecan yaptım.

1 Beğeni

Spider-Man oyunu da çok iyi ama Arkham City çok daha iyi.

2 Beğeni

Epic games haftaya Kingdome Come: Deliverance verecekmiş. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

5 Beğeni

Arkadaşlar PSN store’da Remastered ve Retro oyunlarda %50 indirimler. Bir Medievil (PSX te belki 50 kere bitirmişimdir tekrar çıkacağını duyunca çok sevinmiştim 189 dan 74 TL ye inmiş + %5 plus indirmi ile normal versiyonu.) sever olarak hemen satın aldım dikkat çekici bir çok oyun var.

Ben hiç hatırlamıyorum o oyunu ya. O kadar iyi miydi ?

Ya şöyle ben çok sevmiştim. Oyun zaten PSX e özel olarak yapılmış bir oyundu. Ne biliyim Chalice için ruh toplamak oradan Hall Of Heroes gidip silah almak filan eğlenceliydi. 21 GB indireceğim bu gece bakalım, pazar günü oğlumla beraber oynarız artık.

2 Beğeni

GeForce NOW Türkiye’de erişime açılmış. Deneyen arkadaşlar var mı? Steamdeki oyunlarınızı stream ederek çalıştırıyor. Ücretsiz üyelik ile her girişte 1 saat bedava oynayabiliyorsunuz. İnternette kullanıcı yorumlarına göre ülkemizdeki altyapıya rağmen iyi çalışıyormuş.

YouTube da izledim, Witcher 3 denemiş birisi gayet rahat akıyordu oyun. İzlediğim kanalı da ekleyim.

1 Beğeni

Can Sungur’u ben rakip ediyorum. Ondan duyup kullanmaya başladım ben de. Nvidia Now çok iyi çalışıyor. 2.4 Ghz modem de wifi ile bağlanmama rağmen akıcı olarak bioshock infinite oynayabildim. Görüntü kalitesi çok da iyi değildi ama leş gibi internette oynadığım için normal. Nvidia 5Ghz öneriyor. CS daha sonra yayında da denedi. AC odessey 0 gecikmeyle çalıştı yayında.

Kendi denediğim kadarıyla 1 saat tek oturuşta oynama veriyor ama gün içinde tekrar tekrar girebiliyorsun. Tek sıkıntı yoğun saatlerde bekletebiliyor. Ben çok beklemedim ama redditte 3 saat sıra bekledim diyen vardı. Bedaca sürümünde RTX desteği yok ama çok da önemli değil bence. Kaç oyun kullanıyor ki? 1 saatlik tek oturuşta oynana biraz az 2 saat olsa daha iyi olurdu ama adamların da para kazanması lazım onları da anlayabiliyorum. İndirmeden canımın istediği oyunu aldığım gibi oynayabilmek çok heyecan verici benim için.

Kendi adıma Cyberpunk 2077 oynamak hayaldi benim için ama çıktığında alıp denemeyi düşünüyorum. Benim Stadia’dan beklentim aşağı yukarı böyle birşeydi ama onlar daha farklı bir yola girdi.

2 Beğeni

Bir gün bir konsol alırsam yanında mutlaka Street Fighter, Mortal Kombat; FİFA, NBA; Need For Speed vb. de alırım. Geriye kalan oyunlar içinse PC. :smiley:

E bu dediğin oyunların hepsi pcde de yok mu zaten ? Neden konsol alasın ki ? :grin:

1 Beğeni

Bugün telefondan Geforce Now ile Quake’e girdim. Açıldı ama kontrolcüm olmadığından oynayamadım. Kontrolcü emülatörüyle ayarlanabilir herhalde ama uğraşasım da gelmedi. Bir de Steam’deki tüm oyunları kullanamdım bir türlü.

Bazı oyunları konsolda, rahat koltukta, tv’ nin karşısında oynamak daha zevkli iken bazı oyunlar vardır ki masanın başında, sandalyende otururken, bir elin klavyede diğer elin mouseda iken oynamak daha zevklidir anlamında söylüyorum. Örneğin bir strateji oyununu veya RPG, FPS tarzı oyunlar pc de güzelken, bahsettiğim diğer oyunlar konsolda güzeldir(benim için). :slight_smile:

1 Beğeni

Bilgisayarda sadece strateji ve simülasyon oyunları oynanır, geri kalan her şey için konsol. Daha doğrusu konsol da değil gamepad.

2 Beğeni