Video Oyun Dünyası

Herkes bu oyuna devrimsel olarak bakıyordu, en fazla devrimsel olmaz. Yoksa Ryo kısımlarının iyi olduğuna eminim. Bir de combat sistemi pek güzele benzemiyor.

50 gb güncelleme mi gelecekmiş? Yahu daha oyunu indirmeye izin vermiyorlar. Desenize yandık.

Oyun sektörü hiperbolik bir şekilde düşüyor hocam. Bir sene önce espirisine diyeceğim şeyler şimdi gerçek oluyor.

1 gün geç oynayacağız galiba. Üzüldüm şu an. Performans sıkıntısı olmayacaksa 2 gün de geç oynarım.

İndirme 8 Aralık’ta mı başlıyordu?

Konsol ve bilgisayar arasında tarih farkı olabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam PS4 için 7 ya da 8 Aralıktı.

1 Beğeni

O kayıtları rica etsem atabilir misiniz ? Sokaklar çok güzel duruyor. Oyunun bu kadar kötü şekilde çıkacağını ihtimal vermiyorum ama hayırlısı bakalım.

CDPR hızla telifliyor ama bulabildiklerimin birkaçını atmaya çalışayım. Çok erken bir sürümü olduğunu sanmıyorum ama özellikle oyunun zayıf taraflarına odaklanmış olabilirler.
Araya uygulama sokacağım kusura bakmayın ama bu Telegram kanalında hepsini bulabilirsiniz.
Elimde olan kisiini bırakıyorum:

2 Beğeni

Çok teşekkürler artık dayanamaz olduk.

Bu oyunun böyle çıkma ihtimali yok. PS1 oyunu gibi. Eğer gerçekten çıkışında böyle bir tabloyla karşılaşırsak CD Projekt Red batar, borsada gün yüzü göremez. Şaka gibi görüntü.

2 Beğeni

Şaka gibi, karalama da olabilir :thinking:
oyunun geliştirilme aşamasından bir kesit gibi.

Benim de içimde bu oyunun grafikleri çok pis downgrade yiyecek gibi bir his var.
Bu arada yakın zamanda bir ubisoft etkinliği var mı, farcry gameplay videosu ne zaman düşer, bilgisi olan var mı?

Yeni bir etkinlik duyurulmadı. Ben de PoP gameplay videosu bekliyorum.

1 Beğeni

PC için 7 aralık 19.00.

1 Beğeni

Yaklaşık 3 saatlik Cyberpunk gameplay videosu sızmış. Link ölürse silerim iletiyi. Video biraz geç açılıyor.

Edit: 1 saat kadarını izledim, bu haliyle hoşuma gitti gayet. Yanlış anlamadıysam skill kullandıkça leveli artıyor, en sevdiğim tarz.

Video

5 Beğeni

https://www.technopat.net/sosyal/konu/cyberpunk-2077-3-saatlik-goeruesuem-spoiler-yoktur.1195582/page-2

Oyunu Gta gibi değil diyip iade edenler varmış. Acaba bir Rpg oyunundan ne bekliyorlardı çok merak ediyorum :grinning:

Hack olayları baya detaylı olmuş. Ben ilk oynayışımda hacker giderim. İndirim gelse de alsak :frowning:

Gog kullanan var mı? Steam ya da Epic kesintisi olmadan paranın doğrudan CD projekt’e gitsin istiyorum ama kullanışlı mı launcher?

Cyberpunk 2077 Steamde ön indirime açıldı. 57.3 gb.

1 Beğeni

Bakalım oyuncuların puan ortalaması nasıl olacak.

2 Beğeni