Video Oyun Dünyası

Gamespot 7 vermiş. Benim zaten ‘‘oyun eleştirmenlerine’’ güvenim sıfırdı ancak Last of Us Part 2’den sonra genel oyuncu kitlesinin de güveni kırıldı gibi. 1-1.5 hafta sonraki kullanıcı yorumları güvenilir sonucu verir bence, yoksa şu tür ‘‘profesyonel’’ yorumlara kaldık demektir:
1607361651279s

2 Beğeni

Beğendiğiniz bir let’s play kanalı var mı? CP 2077’yi oynayamayacağım bari izleyeyim.

Cohh Carnage’ı izleyebilirsiniz. Twitch’te oynayıp arkasından hemen YouTube’a yükler.

1 Beğeni

Hiçbir oyun 100’lük olmayacağı için o puanı verenleri es geçtim. Mükemmel puan verip ama öyle değil demek saçma.

Gamespot’un mainquest için yaptığı yorum biraz kafa karıştırıcı, umarım oyunun geneli için alakasız olmamıştır. Teknik hatalar için bir şey diyemiyorum, 3 saatlik videoda durduk yere kuş gibi uçmaya başlayan düşmanlar gördüm. Güncelleme ile çözerler diye gözardı ediyorum artık.

Benim bildiğim bir şey var ise o da bu inceleme puanları sadece oyunun dağıtımcısının bu sitelere ne kadar para yedirdiğini gösteriyor. Zaten ign gamespot vs. para yiye yiye puanlama skalasını 7 8 ve 9 arasında sıkıştırdılar. 0-7’ye kadar oyunlar çöp. 7-8 orta, 8-9 iyi, 9-10 çok iyi. Bu… Bir de bu tür çok beklenen oyunlara 10/10 veren siteler vardır, bir de 6-7 verenler vardır. En çok hiti bu siteler alır.

1 Beğeni

Ben kullanıcı yorumlarının da güvenilir olacağından emin değilim. Özellikle bazılarının çok objektif olacağını sanmıyorum. En iyisi oyunu bizim deneyimlememiz olacak.

İnanılmaz detay var oyunda, o dünyaya girecek ve kaybolacaksın.

1 Beğeni

Kısa bir oyun olmaz ise baya mutlu olurum. Ana hikayesi haricinde yan görevler ve diğer şeylerle en az azından 80 saat sürmesini isterim. Ayrıca hem hikaye hem de karakter build çeşitliliği bakımından iyi bir rpg deneyimi sunmalı. Bakalım ne ile karşılaşacağız. :slight_smile:

1 Beğeni

Onu takip ediyorum ama çok fazla chat ile konuşuyor. Özellikle youtube için video hazırlayan, zırt pırt donationa teşekkür etmeyecek birini arıyorum.

Radbrad muhtemelen çeker. Kendisi pek iyi oynayamasa da az konuştuğundan pek kafa yormaz.

1 Beğeni

Ben de öyle istiyordum ama Gog’da 42 euro. Yani 300 liranın üstünde. Steam’de 250 lira.

1 Beğeni

2077’ yi ön sipariş vermeme rağmen işim gereği hemen oynayamayacağım. O yüzden fazla bir şeyler yazmak istemedim ama baktım ki çoğu platformda insanlar bu oyun işini müthiş içselleştirmiş ve hayatlarının merkezine falan koymuşlar. Ön sipariş veren kişiler, oyunu açıp oynar beğenmezse iade eder, kutulu aldıysa ikinci el olarak satarlar. Çok oyun oynayan biri olarak ben de yıllardır bekliyorum oyunu ve çok merak ediyorum ancak bir oyun sonuçta bu. Tabi ki güzel olmasını istiyoruz hepimiz, düzgün bir iş çıkarılsın da biz de oynayalım diye bekliyoruz. Güzel olmazsa unutulup gider, güzel olursa keyifli vakit geçiririz uzun zaman. Oyun bir çıksın, ilk gün güncellemeleri gelsin, o şekilde oynayıp yorum yapmak veya satın almaya karar vermek varken insanlar neden böyle acele ediyorlar anlamış değilim.

2 Beğeni
4 Beğeni

V has come to

3 Beğeni

Var mıdır aramızda PS 5 sahibi birileri :slight_smile:

Ben de PS CS6 var o olur mu? :slight_smile:

2 Beğeni

Olmaz :smile:, ps 5 den hesap açtırıp ps plus collection oyunlarını kütüphaneye eklemem gerek. Layer aracılığı ile yapabiliyorsan görüşebiliriz ama. :upside_down_face:

1 Beğeni

Cyberpunk için yayıncı yasağı kalkmış, twitch gibi platformlarda yayınlar başlamış. Fikir edinmek isteyenler bakabilir.

1 Beğeni

YouTube dan Mete’ye bakacağım ama daha kaliteli ayarı gelmemiş. 360p gösteriyor. :joy:

Yerli yabancı karışık baktım, en çok atmosferi merak ediyordum. Bu konuda beni tatmin etti. Tabi yayıncıların hepsinde 3090 dan aşağı kart yok, bizde ki kartlar aynı etkiyi sağlar mı bilmiyorum.

1 Beğeni