Youtubeda izlediklerimde olmadı sanırım ama tekrar bakayım hikaye konusunu. Link için de teşekkür ederim.
Crane’in yorulması ve hikayede 1-2 yerde çok kısa bir süre “maraz” etkisi nedeniyle koşamadığı oluyor ama devamlı olan bir olay değil.
Dyimg Light oynanış ayarlarında koşma açma kapama var mıydı? Hatırlayamadım ama onu kontrol ettiniz mi?
Ettim hocam. Dr. Zene’ye yeşil zombilerden doku götürdüm. Ordan sonra öyle oldu. Kuledeyim şu an. Tekrar deniyim görev yapmayı.
Cyberpunk’dan ağzımın payını aldım. Daha da ömrüm boyunca ön sipariş işine girmem.
Umarım yine yarım bir oyunla karşılaşmayız.
Bende böyle düşünüyorum. Ama şimdi paradox victoria 3 duyurdu ve warhammer 3te geliyor. 
Geliştirme süreci çok çalkantılıydı. Ertelendi, durdu, yeniden başladı… Ön sipariş bu oyun için büyük risk.
Karşıma geçip ana avrat sövseler bu kadar koymazdı be üstat
Gözümüzün içine baka baka yalan söylediler. PS4 Ön sipariş vermiştik, oyunu açınca şoka girdim. Hala öfkem dinsin diye ara ara Witcher müziklerini dinliyorum(Believe, Kaer Morhen theme). (Tabii biraderin yoğun isteği üzerine cihaz toplayınca indirimde aldık bilgisayarda gerçekten keyifli ama yine de beklediğimiz oyun olmaktan çok uzak. Ve CDPR hala yalancı
)
Biraz geç olacak ama ölmeyi veya yakın eski save inizi yüklemeyi denediniz mi?
Hepsini denedim hocam. Techlanda yazdım onlar da sadece silip yüklemeyi söyledi. Neyse ki kendi kendime çözebildim. Eğer başına gelen olursa Steam’den kontrolcu ayarlarını sıfırlamak işe yaradı. Kontrolcu kullanmamama rağmen.
Ya bu oyun3. 4. ve ya 5. oyunun kopyası olacak işte
Hikaye de değişmiyor yani olmuyor… AC serisinde hadi diyorsun dönemler değişiyor yeri geliyor güzel hikayeler ortaya çıkıyor bunda oda yok. Ac:Origins de daha oynamadım gerçi.
Aldım teşekkürler. Ben bunları zamanlı sanıyordum meğersem alınca hep bizim oluyormuş 
(420₺ İnanılmaz rakamlar ya.)
E3 dönemi geldi çattı. Beklentileriniz neler?
Bu arada trailer’ın buzul kısmında insanın gülesi geliyor. Güzel trailer olmuş. Özellikle de oyuncuların gerçekten bu gibi durumları oyunda yaşayabiliyor olmaları trailer a ayrı bir hava katmış.
Senaryo modu yok ama hâlâ tam fiyat!
Elden Ring! Ama pek ümitli değilim şahsen.
OV ŞİT. Trailer çıkmış. Hiç beklemiyordum, çok hoş bir sürpriz oldu. Trailer da güzel gibi görünüyo, bi kaç güne vaati reyis kare kare analizini yayınlar biz de aydınlanırız, hadi bakalım hahah.
Of çok hype’landım, yeni From oyunu; yine o heyecanları yaşayacağız, yine forumlarda lore toparlamaya çalışacağız, yine fromsoft dünyası keşfedeceğiz❤
Vaati olmasa oyunun vaad ettiği şeylerin %70ini bile anlamayacaktık. ![]()
Ekleme: Ah bu arada Gungrave:Gore Summer Game Fest de ufaktan bi görünmüş. Az önce gördüm. Bu oyunu araya kaynayıp kaybolacak sanıyordum. Şu sarılı kız Mika’ymış ama çok kötü duruyor. Ayrıca neden sarışın ve neden iyi dövüşüyor? Bu kız silah bile tutamıyordu. Neyse. Oyun iyi olmasa bile umarım hikayeyi düzgün işlerler.