Video Oyun Dünyası

Ya yapmasınlar böyle oyunlar. :sweat_smile:

1 Beğeni

Tam bir batak değil mi? :drooling_face:
:chocolate_bar:

1 Beğeni

Çok fena gerçekten. Şöyle bir bakayım derken iki hafta geçmiş oluyor.

1 Beğeni

Türü seven birisi olarak bu olaya bayılıyorum. Sanırım en az 100 saat oynarım ben. :partying_face:

1 Beğeni

Yine çıkış tarihi yok.

Öncelikle oyun çok tatlı görünüyor. Umarım fragmandaki seslendirme de olur oyunda. Diğer yandan ps5 alanların gözü yaşlı…

Pc ye gelse de oynasak ama yakın zamanda görünmüyor.

1 Beğeni

Crossplay var mı bilmiyorum.

Ben biraz araştırdım. Crossplay yokmuş maalesef.

1 Beğeni

@Erdo ile Dead by daylight alın, uygun zaten fiyatı birlikte oynarız güzel oyun, sen seviyon hem gerilim :slight_smile:

2 Beğeni

Geçenlerde büyük indirim vardı onda ama kaçırdım. Oyuna çok aşina değilim. Single player özelliği var mı? Yoksa illa 4 kişilik grup halinde mi oynanıyor. (Crossplay özelliği varmış.)

1 Beğeni

Crossplay var, tek başına girebiliyorsun yanına başka oyuncular atıyor, tabi birlikte konuşarak oynayınca çok zevkli ondan size diyorum :slight_smile: Önümüzde 22 Kasım olması lazım yine indirimler var girer.

1 Beğeni

Tüh ya. Geçenlerde ps store’da büyük indirime girmişti. Çok net hatırlamıyorum ama 40 gibi bişeydi fiyatı. Arkadaşım online zorunlu oyun değmez dediği için almamıştım. Keşke ekleseydim kütüphaneye. Şu an store fiyatı 120 TL. Biraz daha bekleyim o zaman.

1 Beğeni

Evet Cadılar bayramında girmişti. Online oyun zaten ama illa ki yanına birileri katılmak zorunda değil, pvp oto buluyor rütbene göre oynayacak birilerini, Rainbow Six Siege gibi. Sonbahar indirimlerinde de girer ama ps store’u bilmiyorum. Pc kullanıyorsan şu an steam’de değil ama indirimde steam key olarak.

https://www.oyunone.com/dead-by-daylight

Ek: Fiyatını yanlış hatırlıyorsun muhtemelen, şu an indirimde zaten Store’da. Hiç düşmemiş 40 liralara belki eklenti görmüşsündür.

https://psprices.com/region-tr/game/4284880/dead-by-daylight-ps4-and-ps5

1 Beğeni

Ohoooo pc fiyatına bak ps store fiyatına bak. Dağlar kadar fark var. Maalesef pc var ama gaming değil. :frowning:

2 Beğeni

Yarın bitiyor indirim, sen zengin adamsın etkilemez seni :slight_smile: Etkiler diyorsan @alper bana istediğin oyunu alacağım demişti hakkımı sana devrediyorum, ne istiyorsan alsın :slight_smile:

2 Beğeni

:slight_smile:

Oyunlar çok pahalı, en iyisi eskisi gibi misket alıp onlarla oynayalım. @Ufuk ütülürsen geri isteme, misketleri vermem.

2 Beğeni

Tabi canım çok zengin olduğum için hala ps4 ilk çıkan fat kasalardan kullanıyorum :joy: :joy: :joy:
Hedaye kabul edilir.

2 Beğeni

Oyunlar pahalı değil bizim … diye başlarsam cümleye farklı bir başlığa geçmemiz gerekebilir :slight_smile: Sana 27,5 TL lütfen cimrilik yapma al oynayalım. Söz oyun sırasında Kant, Mehmet Eroğlu falan da konuşuruz :slight_smile:

@Erdo şu an oynuyorum ben de alırsanız takılırız.

Bu arada forumda başka oynayan varsa yazsın birlikte oynayabiliriz.

Ayrıca @alper tasolarımı geri ver oynadığımız yer pürüzlüydü, hile yaptın :slight_smile:

2 Beğeni

Sadece Fay Kırığı Üçlemesini okuduğum için sohbete dahil olabillir miyim bilmiyorum. İyi hatırlattın, indirimlerden biraz Mehmet Eroğlu kovalayım. Size 27 bana 129 TL oyun. Ne güzel ne adaletli dünya :smiley:

2 Beğeni

Ben Alper dedi diye aldım biraz okuyup bıraktım, sevemedim.

Beni şu adamlarla oynamaya mecbur bırakıyorsunuz, arkadaşlığımızı gözden geçiricem :slight_smile:

2 Beğeni