Video Oyun Dünyası

Hepimizin içinde bir LvL. 80 hoarder var. Eğer bu canavara galip gelip atmaya karar verirsem söz haber vereceğim Size. :slight_smile:

3 Beğeni

Oyungezer ve Level yazarlarının Donanımhaber forumlarında kâpıştığı günler geldi aklıma. Level yazarları bayağı çamura yatmıştı o dönem. Artık oyun dergisi almıyorum. Sinan Akkol ayrılınca Oyungezer’i bırakmıştım.

1 Beğeni
4 Beğeni

Arapça dublaj :clap:t2::clap:t2::clap:t2:

Bizi kıskanan tüm ülkelere dil desteği vermişler.

1 Beğeni

Level’ın bölünmeden önce tasarım değişikliğine gittikleri bir ay vardı kapakta Splinter Cell vardı. O sayı, ayın 17’sinde bayiye gelmişti. Sonraki sayılarda hep bun durum nükteli şekilde anlatılmıştı. Bu sayıyı hatırlayan var mı? :smiley:
Ayın başında her gün bayiye gider sorardım Level geldi mi diye. İnternetin yaygın olmadığı zamanlarda incelemeleri okumak inanılmaz bir zevkti. Attığım mailin dergide yayınlandığını görmekte acayip bir mutluluktu hey gidi hey.

2 Beğeni

Ben bayiye ay başından itibaren her gün gidip Level geldi mi diye sorardım. Ayın 4’ü 5’i gibi çıktığı olurdu sık sık, kafayı yerdik, ama 17’sini hatırlamıyorum. Allah iyi sabır vermiş.

Eeeyy Kratos. (20krktr)

İki farklı türü güzel dengeleyebilirlerse keyifle oynanır.

1 Beğeni
8 Beğeni

Mısır mitolojisinde beyaz herif görsem yadırgarım bunda da bu ablayı görünce yadırgadım.

Dün 4. sezonu oynamaya başladım. O kadar geyik, kurt, tavşan avlayıp kendime şapka, eldiven, bot, pantalon vs. yapmıştım. Hadi silahlar, oklar anladım da benim yaptığım elbiselerim nereye gitti en başa döndük. :slight_smile:

1 Beğeni
5 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun.

10 Beğeni

Harika haber. 60 FPS üstü God of War keyfi.:ok_hand:

2 Beğeni

5 Beğeni

Baltalar elimizde, uzun ip belimizde,
Biz gideriz ormana hey ormana.

:slight_smile:

3 Beğeni

Gelecek, dediğimde kimsenin inanmadığı God of War bekleyedursun,

1 Beğeni

Anlaşıldı buna da yüzlerce saat gömeceğim. :drooling_face:

3 Beğeni

Bu beni de çok mutlu etti ya. Çok ilginç bir konsepte benziyor, heyecanla bekleyeceğiz bakalım. Concernedape reyizin hayal kırıklığına uğratacağını hiç sanmıyorum kesin yine yüzlerce saat yakacağız.

2 Beğeni