Hepimizin içinde bir LvL. 80 hoarder var. Eğer bu canavara galip gelip atmaya karar verirsem söz haber vereceğim Size.
Oyungezer ve Level yazarlarının Donanımhaber forumlarında kâpıştığı günler geldi aklıma. Level yazarları bayağı çamura yatmıştı o dönem. Artık oyun dergisi almıyorum. Sinan Akkol ayrılınca Oyungezer’i bırakmıştım.
Arapça dublaj
Bizi kıskanan tüm ülkelere dil desteği vermişler.
Level’ın bölünmeden önce tasarım değişikliğine gittikleri bir ay vardı kapakta Splinter Cell vardı. O sayı, ayın 17’sinde bayiye gelmişti. Sonraki sayılarda hep bun durum nükteli şekilde anlatılmıştı. Bu sayıyı hatırlayan var mı?
Ayın başında her gün bayiye gider sorardım Level geldi mi diye. İnternetin yaygın olmadığı zamanlarda incelemeleri okumak inanılmaz bir zevkti. Attığım mailin dergide yayınlandığını görmekte acayip bir mutluluktu hey gidi hey.
Ben bayiye ay başından itibaren her gün gidip Level geldi mi diye sorardım. Ayın 4’ü 5’i gibi çıktığı olurdu sık sık, kafayı yerdik, ama 17’sini hatırlamıyorum. Allah iyi sabır vermiş.
Eeeyy Kratos. (20krktr)
Mısır mitolojisinde beyaz herif görsem yadırgarım bunda da bu ablayı görünce yadırgadım.
Dün 4. sezonu oynamaya başladım. O kadar geyik, kurt, tavşan avlayıp kendime şapka, eldiven, bot, pantalon vs. yapmıştım. Hadi silahlar, oklar anladım da benim yaptığım elbiselerim nereye gitti en başa döndük.
Harika haber. 60 FPS üstü God of War keyfi.
Baltalar elimizde, uzun ip belimizde,
Biz gideriz ormana hey ormana.
Gelecek, dediğimde kimsenin inanmadığı God of War bekleyedursun,
Bu beni de çok mutlu etti ya. Çok ilginç bir konsepte benziyor, heyecanla bekleyeceğiz bakalım. Concernedape reyizin hayal kırıklığına uğratacağını hiç sanmıyorum kesin yine yüzlerce saat yakacağız.