Oyun tabiki güzel ama 96 meta skoruna ben çok takıldım. Bu zamanda 96 meta skoru almak demek çığır açmak demek. Oysa ki en iyi yaptıkları işe biraz daha süs ve özgürlük eklemişler. Bir Bloodborne değil.
Acil yer açman gerek. Bu ne abi cok sıkışmışsın.
Asıl bölümü atmadım bile. Dün akşam hanım ince bi fırçaladı. Üstüme geliyor kitaplar diye. Ön sıralar da doldu maalesef ve hiç yerim yok
Bloodborne demişken o oyunun atmosferi ne öyle ya. Pc’ ye getirmediler gitti şu güzelim oyunu. Bu arada PlayStation oyunları Pc ye gelmeye başladı, Bloodborne için bir bilgi var mı?
Bloodborne atmosferi bambaşka. Bence yakında kesinlikle ps5 versiyonu ile beraber 60fps bir pc versiyonu da gelecektir.
Pc gelecek oyunlar arasında sıra bence Bloodborne ve Ghost Of Tshusima da. İnşallah yanılmam. He bir de last of us var.
Şimdi bekle ki Gow 2 pc çıksın. Srtık 4 yıl sonra çıkar.
Remedy bu işi kotardı.
Alice madness returns oynuyorum. Alice en bayıldığım kitaplardan biri olduğu için inanılmaz keyif alıyordum ta ki şemsiyeli kısma kadar. Önce oyun kodunda hata vardı şemsiye savunması açılmıyordu. Araştırıp kod kısmında bir iki boşluk bırakıp düzelttim hadi onu bi şekilde. Ama bu canavar ölmüyor sinir geldi üstüme diye ağlayacaktım ki sadece onun attığı ateş topları ile karşılık vermek yeterli değilmiş karabiber öğütücü ile de saldırmak gerekiyormuş Oynarsanız aklınızda bulunsun benim gibi en az on beş dakikanızı çöp etmeyin.
Bende geçen sene oynadım. Garip bir şekilde bende hiç problem olmadı. Eğer korsan oyunuyorsanız belki sürümü eskidir. Benim hatırladığım kadarıyla oyunun asıl kontroleri çok kötüydü birde bölüm tasarımlarının ve düşmanların atmosferi değişsede oyun sürekli aynı şeyi yaptırıp duruyordu. Oynadığım günden beri it take two ya da psychonatus gibi bir Alice oyunun hayalini kuruyorum. Böyle her bölüm farklı tasarım ve oynanış mekaniğiyle filan gelecek.
Yok korsan değil steamden almıştım ama playstation oyunu olarak yapıldığı için bilgisayarda sorun mu oluyormuş tam bilmiyorum. Dediğiniz gibi bi oyun harika olurdu. Ben can az kaldığında açılan madness modunu çok sevdim. Genel olarak eğleniyorum bazı kayıt noktalarını çok eskiye koymuşlar en büyük sorun bu gibi geldi bana
Pc optimizasyonu pek iyi yapılmamış direkt port etmişler. Ben de severek oynamıştım şahsen ama sonlara doğru biraz sıkmıştı.
Birde bu oyunun yapımcısının(American Macges) 3. oyun projesi var bazen bir şeyler paylaşıyor sosyal medya hesaplarından ancak EA pek yüz vermiyor. Projenin adı Alice Asaylum. İlk oyunun öncesini anlatıyor.
Çok yüksek beklentinin olduğu bir oyundu. Karışık yorumlar almasına şaşırdım. Anladığım kadarıyla klavye mouse ile oynamak rahat değilmiş birde optimizasyon problemi varmış.
Tüm modları vs temizleyip sil baştan oynamak için hazırlık yapayım.
Ben ilk çıktığı zamanlar Playstation’da oynamıştım. O yükleme süreleri çıldırtıcı seviyedeydi gerçekten. :d
Güçlü bir sistem ile oynamak zevkli olur.
Witcherda nerede yükleme süresi vardı ki ?
Haritada fast travel yaparken.
PC de pek uzun değildi diye hatırlıyorum.
Belki Fallout 4 de her açtığım kapıda yükleme süresi beklediğim için Witcher yükleme süreleri bana normal geliyordur.
Ben de oynayacağım tekrardan. Umarım iyi bit geliştirme yapmışlardır. Ben bir de hiç mod yüklemem oyunlara ilk çıktığı gibi oynarım. Biraz araştırdım da acayip modlar varmış bu benim oynadığım oyun mu dedirtiyor.