Ben çok az oyunu biraz takıntı seviyesinde oynuyorum. Oyunda yapacak bir şey, altına bakılacak taş kalmayınca bu kez resmi olmayan mod ve DLC mod kurmaya oynamaya başlıyorum. Fallout 4 kadar değil ama Witcher 'ın da özellikle grafik doku vs ile ilgili güzel modları var.
Bende de var o takıntı. İlgilendiğim, sevdiğim oyunları tam başarı ile bitiririm ne kadar zorsa o kadar çok hoşuma gider. Mod işine de bakabilirim.
Elden Ring ve GOW Ragnarök tartışmasını burada değerlendirelim. Elden Ring devrimsel bir iş çıkardı. GOW ise insanları mutlu etti. Siz ne düşünüyorsunuz.
YILIN OYUNU SİZCE…
- Elden Ring
- GOW Ragnarök
0 oylayanlar
Her ikisini de oynayamadım ama izledim. Muhtemelen GoW alacak ama Elden Ring daha bir oyun oyun. GoW ise çok iyi oyun mekanikleri olan bir dizi gibi görünüyor. Diğer yandan oynayamadığım için benim yorumum çok sağlıklı değil.
Benim için yılın oyunu ise Return to Monkey Island. Oyunun tek eksiği ise insult sword fighting olmaması.
bu fiyata üç oyun cidden kaçmaz bence
Teşekkür ederim, eyvallah
Steam de hala fiyatı artmamış olan oyunların fiyatları ilerde artabilir mi acaba? Şu an almasam da olacak ama fiyatı artarsa diye çok arada kaldığım oyunlar var ama arada kaldım.
Evet artabilir. Bu sonbahar indirimlerinde öncelik verdiğiniz, oynamazsam ölürüm dediğiniz oyunları kapmaya bakın. Şahsen ben öyle yapacam.
Çok güzel haber ama umarım bu kez şu kızın hareket ayarlarını düzgün yapar.
Bu oyunun varlığını bile unutmuşum. Ucuz diye almıştım.
İlk attığın mesajı görmemiş gibi yapacağım.
Kim gördü ki. Sizde görmemişsinizdir.
Ülkenin durumu yeterince souls-like değilmiş gibi bir tane de biz yapmışız.
Sızıntılar doğru çıktı FF 16 Haziran ayında çıkıyor. Bu sene FF 16 seneye de FF 7 Rebirth’i oynarız diye düşünüyorum.
Güzel mekanikler eklemişler gibi duruyor. İlk oyuna göre daha fazla beklenti içreisindeyim.
Gecenin en güzel süprizi Hades 2 oldu.
Bioshock serisinin yaratıcısı Ken Levin’in yeni oyunu.
Last of us 1 pc yolcusu
İlk oyunu bugün kurup oynayacaktım. Hevesim kırıldı valla. İkincisini de ilk oyunu ötelediğim süre kadar öteleyeceğim sanırım.
Kaç dolar acaba? Valla bu kur yüzünden 2. hatta 3. sınıf vatandaş muamlesi görmekten gına geldi. Bu oyunu satın alınca cari açık artıyordur da şimdi.