Yabancı Dildeki Kitapların Kampanyaları - İndirim Fırsatları

3 Beğeni

5 Beğeni

İngilizcesinden okumuştum. Orijinal serinin yerini tutmasa da serinin devamını merak edip Wulf ve Alice’i daha fazla okumak isteyenler için okunabilir. Yalnız bu seriye çocukça kapaklar yapıp 9-14 yaş yazmalarını bir türlü anlayamıyorum. Gördüğüm en vahşice şeylerin bazıları bu seride var. Çok detaylı işkence sahneleri, canlı canlı yenilmek, yenmek için beslenen insanlar, insanları öldürüp kanlarını içip kemiklerini büyü için kullanan cadılar, korku öğeleri ve cehennemdeki gerçekçi tasvirler filan +25 filan olmalı bu seri.

Diskdünya’yı İngilizce toplayanlar için %64’lük çok güzel bir fırsat.

Hırsızlar Cumhuriyeti ingilizce koleksiyonluk ciltli versiyonu için çok iyi fiyat. Serinin diğer kitapları da düşerse toplanabilir. İnternet fiyatını 28 USD olarak gördüm ama detaylı bakmadım. Ben aldım gelince göreceğiz nasılmış.

5 Beğeni

Buna “Collection” yazmışlar ama değil. ISBN’den sorgulayınca Vol.1 çıkıyor.

3 Beğeni

5 Beğeni

3 Beğeni

3 Beğeni

7 Beğeni

5 Beğeni

3 Beğeni

2 Beğeni

Bu kitapların Türkçe baskılarından ucuz olması hep garibime gidiyor.

1 Beğeni

Bu defalarca yazdım yine yazıyorum ingilizce baskıları bir basımda 100 bin ile 200 bin kopya basıldığı için ucuz oluyor Türkiye’de okur kitlesi o kadar düşük ki kitaplar ortalama 2 bin ile 4 bin kopya basılıyor Emrah Safa Gürkan yada İlber Ortaylı değilse onlar 50 bin kopya basılıyor.

2 Beğeni

300,000 baskı yapan kitapta da aynı fiyat politikası güdüldüğü için bu yorum çok Türkiye gerçeğine uymuyor… Yayınevleri şeffaf değil maalesef.

7 Beğeni

Clive Barker’ın Imajica romanı 499 lira ve stokta 1 tane kalmış. Neredeyse 900 sayfalık bir kitap için müthiş güzel fiyat. Hem de Harper Collins basımı.

2 Beğeni

Sözde İthaki bunu basacaktı. Peh!

2 Beğeni

Türkçesi yoktu bunu galiba, değil mi? Anlam vermek güç, ki Barker’ın dili de öyle zor değildir aslında.

Gerçi LotR üçlemesi bile inanılmaz geç kazandırılmıştı dilimize. Ben kendimi şanslı addediyorum zira tam ergenliğimin ortalarında çıkmıştı Türkçesi ve ilk okuyanlardanımdır. Gene de tuhaf ya 90’ların ikinci yarısına kadar Türkçe tercümelerinin çıkmaması…

Anlam vermek güç “bağzı” şeylere. :smiley:

2 Beğeni

3 Beğeni

3 Beğeni

Kerem Sanatel eskiden twitterda çeviri güncellemeleri vs yapıyordu. Şimdi aradım bulamadım, hesabı kapatmış sanırım. Bunu o zaman Twitterda güncellemesini gördüğüm için yazdığıma göre bitmiş İmajica çevirisi 3 yıldır İthaki’de bekliyor.

4 Beğeni