Suno AI ya da başka herhangi bir uygulama ile oluşturduğunuz şarkıların linkini buraya atabilirsiniz.
Papatya Tarlasında Rönesans ’taki kehaneti bestelettim, ortaya şöyle şeyler çıktı:
11 likes, 7 comments - acimatriyarka on April 24, 2024: "Müzik üreten Suno AI uygulamasını, Papatya Tarlasında Rönesans'taki kehanet sözleriyle denedim. Tarza "medieval song" (Orta Çağ ...".
22 likes, 12 comments - acimatriyarka on April 24, 2024: "Bu MUHTEŞEM bir şey.
Müzik üreten Suno AI uygulamasını, Papatya Tarlasında Rönesans'taki kehanet sözleriyle denedim. Tarza "med...".
6 likes, 2 comments - acimatriyarka on April 24, 2024: "Müzik üreten Suno AI uygulamasını, Papatya Tarlasında Rönesans'taki kehanet sözleriyle denedim. Tarza "medieval song" (Orta Çağ ...".
3 Beğeni
Kendi kendime umut dolu şarkı sözleri yazmaya çalışırken, bir gün teknolojinin yeterince gelişip yapay zekâca besteleneceğinden umudum yoktu. Umarım bu şarkı sizi zamana ve yarına gülümsetir.
4 Beğeni
isos81
Mayıs 2, 2024, 8:56öö
3
Ben çok sevdim, umarım siz de seversiniz.
Sözler: @Agape
Beste: Suno
6 Beğeni
Sabahattin Ali şiirini kullandım ahah😁
4 Beğeni
iskenderc
(Ortanca İskender)
Mayıs 3, 2024, 12:15ös
5
Ben de şöyle Ravenloft okurken galeyana gelip, sözlerini yazdıktan sonra yapay zekaya bestelettiğim vampir temalı, dark fantasy şarkılarımı paylaşayım.
dark gothic metal, female vocal, melancholic, symphonic, violin, piano, slow start, high notes, vampir vibe, ravenloft song. Listen and make your own with Suno.
horror, lullaby, woman vocal, gothic, symphonic, tense, slow to high ending, cinematic, vampir theme, 19th century vibe song. Listen and make your own with Suno.
4 Beğeni
Bu hafta bir bubblegum pop şarkısı yaptım. Bu yazın hiti belli oldu dermişim.
3 Beğeni
Rock, Electric guitar in the intro, gleam, 90's rock, epic vibe, fading intro, full of emotion song. Listen and make your own with Suno.
Metal, electric guitar in the introduction, piano, flute, harp, epic, female vocalist, gothic, dark fairy tale song. Listen and make your own with Suno.
Çok eskiden yazdığım fantastik bir hikayemin kahramanına şarkılar yazdım ahaha.
4 Beğeni
FelToro
(Felah)
Mayıs 4, 2024, 3:31ös
8
Çok güzel bir olay bu ya.
1 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Mayıs 4, 2024, 6:24ös
9
Bari bir de ben paylaşayım. Doğru kombinasyonu bulmak için abone olmak lazım cidden.
Sözler: Ben
Beste:Suno
Sözleri daha önce paylaşmıştım forumda…
Bir gece vakti ölmeliyiz
Sanki ansızın gün bitmiş gibi
Gökte yalnızca yıldızlar olmalı
Belki de son bir kez yürümeliyiz
Hayatın bizi yorduğu gibi
Bacaklarımız dermansız kalmalı
Bir gece vakti…
Bir gece vakti ölmeliyiz
Tıpkı korkularımızın bizi kapladığı gibi
Gecenin gündüzü yuttuğu o anda
Belki de bir kayalıktan atlamalıyız
Hayatın bizi yaraladığı gibi
Paldır küldür düşmeliyiz
Bir gece vakti…
Biz, bir gece vakti ölmeliyiz
Ve kayalığın sonunda bir deniz olmalı
Kaybettiklerimizi h…
1 Beğeni
alper
Mayıs 4, 2024, 6:32ös
10
Söz yerine anahtar kelimeler ve müzik türü belirterek yapılınca , daha güzel örnekler yapıyor Suno.
1 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Mayıs 4, 2024, 6:39ös
11
Beyin hücrelerim öldü. Hepsi, tamamen…
Bence gelişigüzel parça üretmek keyifli değil. Sıradan insanların asla fırsat bulamayacağı bir şey sunuyor diye cazip bana kalırsa. Herkes biraz şairdir. Gizli saklı köşede bir şeyler vardır. Onları dinlemek hoş hissettiriyor.
3 Beğeni
alper
Mayıs 4, 2024, 6:46ös
12
Evet.
Haklısın, kolaylıkla hiç bir müzik bilgisi, herhangi bir çalgı çalmadan beste yapabiliyor insan.
Suno 'yu uzun zamandır deneyimliyorum, telegram grubunda taraftar besteleri yapıp atıyorum şakasına.
Suno’ya sözleri verince (cümle - keliime anlamı olarak demiyorum) çocuk şarkısı gibi şarkı yapıyormuş gibi geliyor bana. Sanki anahtar kelimeler ile daha iyi oluyormuş gibi.
3 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Mayıs 4, 2024, 6:51ös
13
Oldukça çok deneme yapmak lazım sözler için. Üç hesap açtım en çok paylaştığımı beğendim ben.
2 Beğeni
Bayağı içime sinen hatta ara sıra oturup dinlediğim bir metal şarkısı oldu. Sözleri benden, müzik Suno reisten.
3 Beğeni
Yazdığım kısa ama özel bir şiir, sebebi açıklamada.
1 Beğeni
Rap tarzında şiirlerimden birini yaptırdım, çok sevdim.
2 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Haziran 15, 2024, 5:20ös
18
Modern rock, Alternative rock, female voice, electronic, reggae, bass, 90s song. Listen and make your own with Suno.
Pek olmadı ama hakkım bitti. Bakalım daha iyisi olana dek şimdilik bu.
Bu da başka hesaptan bir deneme.
Modern rock, Alternative rock, male voice , rock, electronic, reggae, bass, 2000s, female vocal, drum song. Listen and make your own with Suno.
Bu daha iyi oldu.
3 Beğeni
Askeladd
(aliybabasamahz)
Temmuz 7, 2024, 4:13öö
20
Şarkı paylaşmaktan ziyade bu konuyla ilgili fikrimi paylaşmak için geldim. Eğer konu dışı olarak kabul edilirse silinebilir mesaj.
Hiç ilgimi çekmeyen konseptlerden biri daha. Hiç merak edip denemedim veya dinleyesim de gelmedi bir iki tanesine baktıktan sonra.
2 Beğeni