İnsanların ürettiği içeriklerin en azından niyet arıyorum. Fakat AI ile yapılanlarda pek bir niyeti anlayamıyorum.
İçime en çok sinenlerden. Bu düzensiz şiirimden sağlam bir rock parçası çıkacağını hayal etmemiştim. ![]()
Kurşun Asker masalından esinlerek “Kurşundan Kalp Küllere Âşıktır” diye bir şiir yazmıştım. O şiirin İngilizce çevirisinin YZ ile şarkı hali (tavşanın suyunun suyu
):
Yazdığım şiirleri yapay zekâya şarkılattırdıktan sonra (şarkılattırmak da neyse
) video yapıyorum, bazen uğraşıp stok video vs. indirip kurgu oluşturuyorum, bazen de düz resim üzerine sözleri yazıyorum. Cuma akşamları 21.00’de salıyorum YouTube’a. Kanalımda istikrarlı bir şekilde devam edebildiğim tek içerik formatı. (İnşallah bunu dedikten sonra nazar değmez.)
Ben de katılayım bari. Sözleri ben yazdım. Müziğin büyük bir kısmını da FL Stüdyoda ben yaptım. Vokali Suno’dan eklerken müziği kendi kafasına göre minik minik değiştirdi. Yalnız bu Suno çok fazla dip ses ekliyormuş be.
Geçenlerde eski dizileri izlerken 90’lar Türk dizi ve filmlerinin jenerik ve müziklerinin ne kadar güzel olduklarını fark ettim ve yapay zekaya şöyle rock-metal coverlarını yaptırmaya başladım. O kadar dinlenesi oldu ki buradan da paylaşayım dedim. ![]()
Kara Melek, malum herkesin bildiği
Ay Işığında Saklıdır, bu tv filmi de ilk çıktığında şarkısı bayağı popüler olmuştu 90’larda