Yapay Zekâ Şarkıları

Öylesine yaptığım bu çalışmadan olumlu tepkiler alınca sadece bunun için bir kanal açmaya karar verdim ve videoları sildim. Tabii ki yine hobi bahçem şeklinde olacak, içimden geldiğince yazıp, çalacağım. Vokal ve bazı eklemeler için yine Suno kullanacağım.

2 Beğeni
1 Beğeni

Yakın gelecekte, insan şarkıcılara :slight_smile: ihtiyacımız kalmayacak. Hem yeni şarkılar, yeni besteler hem de eskiler.

Geçenlerde denk gelmiştim, “Gözlerim Yaşlı” için yapmışlar, Burhan Bayar’dan iyi beste yaparlar mı bilmiyorum ama İbo 'dan daha iyi söylüyor yapay zeka. :slight_smile:

2 Beğeni

Valla abi ben ipleri tamamen YZ’ye bırakmıyorum. Çaldığım bestelere destek olarak kullanıyorum. Tabii bir de vokal konusu var. Sadece yazıp gerisini yapay zekaya bırakmayı da denedim öyle de çok robotik ve benzer oluyor birbirine melodiler.

Ve evet, eski şarkılar özellikle de telifsizse çokça coverlanıyor. Bakalım bu iş nerede engel yiyecek. YouTube kafayı yemiştir herhalde artık :joy:

1 Beğeni

@alper Abi sever türkü. Kendim yazdım, kendim çaldım. Gövdeye yapılan eklemeler ve vokal yapay zeka.

2 Beğeni

:slight_smile:

Sözler eğlenceli olmuş. :slight_smile: Tam Mahmut Tuncerlik türkü. :slight_smile:

1 Beğeni

Geçen biraz da oyun müziklerini Türkçe coverlayayım dedim. Hazır Clair Obscur Expedition 33 ödüllere ambargo koymuşken şöyle bir iki minik deneme gelsin o halde. : )

Lumière - Türkçe Cover

Une Vie à Taimer - Türkçe Cover

Azıcık uğraşınca klip bile yapılırmış. Elde telefonla animasyon yaptım ai ile. Üstüne düşsem peşi sıra sahneler yapabilirdim :grimacing: Yazık oluyor emeklere. 3 yıla neler olur neler.

1 Beğeni
1 Beğeni