Şubeden ziyade merkezden biri olsa daha iyi olur gibi.
Kapaklara internetten baktığımda bende sizin gibi bir şeye benzetemiyorum ama bir kitapçıya gidip elime alıp baktığımda gözüme çok güzel görünüyor. Çok ilginç bir durum benim için. Acaba kapakları eleştirenler fiziksel bir mağazada incelediler mi yoksa sadece internetteki fotoğraflardan mı gördüler diye merak etmeye başladım.
Kitapların çoğuna sahibim. Fikrim aynı maalesef. Belki bir iki tanesi daha iyi görünüyor olabilir ama.
Kapaklar göreceli. Kayıp zamanın izinde serisinin yeni kapakları eskisinden daha güzel bence. Herman hesse kitap kapakları eskiler daha güzeldi. Evet bir çoğu olmamış bence de.
Çok uzun zamandır bekliyordum açıkçası. Toplu Öyküler de gelir umarım şimdi bir heveslendim. Bana gelmeyecek demişlerdi seneler önce.
William faulkner köy(snopes üçlemesi 1.kitap) devam kitaplarını çevireceklermi acaba bilgisi olan var mı?
Bu sefer güzel olmuş.
Bu sefer farklı olan ne ki?
Yani derin bir analiz yapmadım. Dümdüz gözüme hoş geldi sadece
Proust için katılıyorum ama o Yalnız Adam nedir
Ben asıl Yalnız Adam için yazmıştım onu
Demek ki zevkler hakkaten tartışılmaz
Kusura bakmayın arkadaşlar ama söylemesem olmaz:Böyle b.ktan kapak görmemiştim uzun süredir. YKY berbatlıkta çıtayı aştı.
Kapak yaptırmak ek masraf anlıyorum ama keşke boş bıraksalar. Kırmızı yüzey üstüne kitap ve yazar adı yeterli. Bu nedir yahu? Paint bile bundan daha iyi sonuçlar veriyor.