Forumda böyle bir başlık bulamadım ve ben açayım dedim.
Bazı animeler henüz bitmeden bazen maddi sebeplerle bazen de yapımcı stüdyonun kararıyla hikaye bitmeden öylece bırakılır, o beklediğimiz yeni sezon bir türlü çıkmaz. Böyle yarım kalıp bize dert olan animeleri yazalım istedim. Adet üzere ben başlayayım:
1-Btooom!
İlk izlediğim animelerden biriydi(2. olabilir). Yine izlediğim ilk oyunun içinde sıkışıp ölümüne mücadele temalı animeydi. Karakterlerin duyguları, bencillikleri çok iyi oturmuştu bence. Bombalarla savaş fikri de çok mantıklı gelmişti (Bomberman animesi yapmış adamlar,daha ne olsun ). Ben bu heyecanla izlerken ne oldu? Anime manganın belli bir bölümüne kadar yapılıp bırakılmış. Bitmemiş olması çok saçma gelmişti (hala öyle).
2-Akatsuki no Yona
Bu anime de manga ile bitirebileceğiniz bir anime. Karakterleri, dünyası ve Son(bir karakter) ile çok sevdiğim bu anime de yarım kalanlardan. Konusu da kısaca şöyle: Çok sevdiği kuzeni babasını öldürüp tahta geçen ve kendisini de öldürmek için peşine düşen prensesin korumasıyla kaçıp, kaçak bir yaşam sürmesi. Bu sırada ejderhaların ruhlarının enkarnasyonu olan(böyle bişi) ve kendisine yardımcı olacak arkadaşlar buluyorlar. Ateş,hava,l vb klanlar var. Yarım olmasına yarım ya siz yine de izleyin.