Bütün güzel diziler erken bitiyor.
Bu alanin krali ne yazikki Firefly. Son donemin en buyuk dizi felaketi olur kendileri.
Ait olmadığın gezegeni, oranın habitatına ve dengesine uyum sağlayarak mı, yoksa seni felakete sürükleyen eski alışkanlıklarınla mı yeni yuvana dönüştüreceksin?
Dikkat çekici bir konusu ve olay gelişimleri vardı. Tek sezon sürmesi üzücü. Üç sezon olsaydı, belki daha tatmin edici şekilde bitirilebilirdi.
constantine
Aslında ben çok sevmiştim ama hiç beğenilmemiş.
Çoğunluk Keanu Reeves ile bütünleştirdiği için -1 başladı dizi. Benim çevremde duyduklarım hep bu yöndeydi. Ben de severek izlemiştim ama devamı gelmedi.
Maalesef Keanu Reeves o sıralarda Knock Knock adlı filmde saçmalamaktaydı
Bu başlığı açarak yaramı deştiniz. Açıp tekrar Carnivale izleyeyim.
hala arada sırada youtube’a girip get down videoları izliyorum. ciddili ağlamalı post olmuş bu:/
Başladığım ve sonuna kadar izlediğim tek dizi. Ve o ne müthiş bir atmosfer! Devam etsin istiyor insan ama bilemiyorum aynı duygu korunur mu?
Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ın yarıda kalması beni çok üzmüştü. Battlestar Galactica’dan sonra en sevdiğim diziydi.
Star Trek: Böyle bir efsanenin orijinal dizisi yarım kaldı. Sonra devamı için animasyon dizi yaptılar ve o da yarım kaldı. Bugün büyük bir efsane olarak anıyorsak yarıda bırakan yapımcıların kararının ne kadar yanlış olduğu ortadadır.
Battlestar Galactica, dizinin 1978’de yayımlanan orijinal versiyonu çok sevilmesine rağmen ilk sezonun sonunda iptal edilmiş, hatta bir hayranı bu yüzden intihar etmişti. Neyse ki 2003’ten itibaren diziyi baştan çekip hak ettiği yere getirdiler.
Lie To Me. Bu dizi de efsaneydi. Cal Lightman’ı çok sevmiştim. Neden iptal edildiğini hiçbir zaman anlayamayacağım.
Herkes yabancı dizileri sıralamış… Niye kimse Kaygısızlar’dan bahsetmiyor? Niye kimse Eleman’ı sevmiyor?
Bir de şöyle bir şey var ki konuyu kilitler…
Yarım kalan dizi deyince aklıma gelen iki dizi var. Birincisi Flashforward, ikincisi de Bizim Evin Halleri.
John Constantine.Tam dizi hareketlencekti kestiler.
Gerçi Dark Matter’ın yarım kaldığına hala ikna edemiyorum kendimi, geri dönmeli o…
Nasıl 4. Sezon yok mu iptal mi oldu tamda geliyorlardı ya
Seni tanımak istiyorum yiğidim Konu boyunca gözlerim Türk dizisi aradı
Tan ağarınca, köprü yoluna çıkan patikadaki zeytin ağacının altında, bu konuyu konuşmak üzere buluşalım. Ne dersin?
Ben varım derim
Maalesef Syfy’dan 4. sezona onay çıkmadı, dizi kendine yeni kanal arıyordu en son ama oradan da bir ses çıkmadı.
wolverine and the x-men
ilk sezon finalinde age of apocalypse’i gösterip devam etmemişti. bir x-men tas değil ama yine de izletiyordu kendini.