Şimdi özel bakıma aldık bakalım toparlayabilirsek
Güle güle kullanın kalemlerinizi.
Şimdi özel bakıma aldık bakalım toparlayabilirsek
Güle güle kullanın kalemlerinizi.
@Howl bağımlılıktan ziyade bir konu olduğu için bence uygun, kalabilir.
Benim ciddi anlamda boya ve boya kalemleri sorunum var. Bir de divit kalemleri seviyorum ama kitaplardan daha pahalı geliyorlar. Öğrencilik hayatım ve çocukluğum boyunca aldığım kalemlerin çoğunu saklıyorum. Yazmaları veya yazmamaları önemsiz. Ancak taşınacak mıyım, taşınmayacak mıyım gibi bir belirsizlik içinde olduğumdan hepsini koliledim.
Bir tek ensesi kalın olan kalemim elimin altında ama akıtma sorunu yaşıyorum zaman zaman.
Evet bu başlık daha işlevsel. Kimlerin altın kaplama kalemleri var görmüyorduk önceden xd
@BiblofilYouTube siz aldıysanız bakıma düzelir Temizleme solüsyonu mevcuttur sizde.
Teşekkür ederim siz de güle güle kullanın. Bunun bir de mürekkep boyutu var oraya hiç girmiyorum Kurşun kalem koleksiyonunuzu bekliyorum.
Altın kaplama değil, sizin için değerli olan her türlü kırtasiyeyi paylaşabilirsiniz. Hatta az yukarıda kurşun kalem konuşuyorduk. Yaklaşımınızı doğru bulmuyorum.
@Greenbriar solüsyonum var ancak @alper de olmadığından daha geleneksel çözümler üretiyoruz. Şu anda çimiyor ucu Kalemleri hayata döndürmek kadar güzel bir his var mı Umarım çözeriz. Yok olmazsa da garanti kapsamında değiştiririz. Hiçbir kalemin atlama yapması normal değildir sizin de bildiğiniz gibi.
@agape akıtma sorunu dediğiniz tam olarak nedir anlayamadım. İsterseniz bir ufak bakım da onlara yapalım
Zenginlik başa bela. Şaka bir yana bu kalemler babamındı. Bir ara pundunu bulup aldım.
@BiblofilYouTube Arkadaş bence şaka yapıyor.
@BiblofilYouTube mürekkep koyulduğunda ucundan damlatıyor ve bu beni sinir ediyor. Bu kalemlerle az öykü yazmadım. Severim ama işte bu damlatma sorunu beni zaman zaman çileden çıkartıyor. Senin kadar detaylı bilmiyorum. Bakımdır filan gerçekten hiç üstüne düşmediğim konular ama koleksiyonunu göz ucuyla instagramdan takip ediyorum.
Kim şaka yapıyor kim ciddi bu aralar karışmaya başladı. Eğer öyleyse kendisinden özür dilerim
O zaman sana ve herkese hayatınızda görebileceğiniz en dağınık fotoğrafı atıyorum. Şok poşeti içinde olmaları da gariptir.
Biraz da şöyle karıştırdık…
Evet çimiyorsa düzelir Bazen içinden bataklık çıkabiliyor Gerçekten en güzel hislerden biri
Bir kutu hediye göndersem hayrına şunları içine tıkabilir misiniz
@Greenbriar bakalım yarın duruma göre bilgi veririz buradan.
Aslında hepsi kupalarda ayrı ayrı duruyordu fakat işte belirsiz taşınma süreci vesilesiyle poşete devirdim.
Paketledim demiştiniz ama bu muydu paketlemeden kasıt? :))
Şimdi anlaşıldı. O zaman güzel zamanla oturur.
@yavanna haklı valla. Ama yapma yanarız. Şimdi dereler soğuktur.
siz de güzel parçalara sahipsiniz belki mürekkep takası falan yaparız Ya da beğenmediğiniz renk falan olur atıyorum değerlendiririz falan. Bak iyi oldu işte başlık
Bence gayet şok edici bir şekilde paketlemişim. Ne var yani?
Bunu unutmuşum. Bakınız ne güzel paketinde.
Altın kaplama denmişken, doğrudan altın uç olarak yanımda sailor var. Bunu da başarılı buluyorum. Linç yemeyelim de
Normalde Sailor mürekkeplerini kullanırım ama kalem olarak da Platinum ile aynı segmentte. Aynı yerde üretiliyor ve tipi de neredeyse aynı zaten.
@Agape valla harika görsel. Ölümü gösterip cennete sokmak gibi oldu. Amacın nedir
Monteverdeler var çoğunlukla şuanda. Daha alengirli mürekkeplere bakmak istiyorum revnaklı falan ama her mürekkep her kalemde olmuyor . Sizde de baya mürekkep mevcuttur, aynen takas yapabiliriz
Hani hep kitaplıklar ve kitaplarla ilgili başlıklarda bize kalp krizi geçirtecek fotoğraflar paylaşılır. Ben de size yapayım dedim. Bunlar da aslında kolideydi ama geçenlerde zımba lazım olunca açmak zorunda kaldım. Bu tarz çizim kalemleri ve boyalardan bir dolu var bende. Ortalıkta kalanlar sadece bunlar.
Yağlı boyalarımın yarısı… Başlık sadece yazım gereçlerini içerse de renk renktir.
Onlarla ne paneller boyardim, ne çizimler süslerdim ben be