Ah şu bilyeler bilyeler. ![]()
Hocam senden de bekliyoruz yazılı bir şeyler. Zinciri bozmayalım lütfen. ![]()
Welcome to my world. ![]()
Ama şu kesin, ben Scrikss’e Blue-Black çekmiştim (Hatta Parker, aynı mürekkep), sizin örneklerle alakası yok, bendeki siyaha yakın yazıyor. Onu ben başka kaleme çekip tekrar deneyeceğim.
Başka kalemle dene. Muhtemelen farklı olacaktır çünkü 419 biraz ıslak yazıyor. Acele etme, F uçlu lamy’yle bir dene sonra.
KWZ lere güzel zam gelmiş. Eski fiyattan Amazon’da bir kaç seçenek mevcut.
Günaydın. Bugün dükkanı ben açtım, etrafı toparladım. Çay da hazır. Herkesi dükkana bekleriz.
![]()
Günaydın komşum. Ben de dayanamadım, 2 kwz mürekkep geçtim eski fiyattan. Düşünürsen amazonda eski fiyattan çok güzel kırmızı var.
Düşünmem.
Çok rica ediyorum düşündürtme de. ![]()
Yok ya şaka benimkisi. Öyle bir niyetim yok.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Q45G99X/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Bir de red göndermiş utanmaz. ![]()
Fırsat fırsattır. Şu aşağıdaki ürünü dün akşam 120 TL ye yakaladım desem.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Q38D1BQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Hayırlı olsun derim.
Benim pek ilgim yok hala mürekkep işine. Yazacak bir şeyler bulmakla meşgulüm hala. ![]()
Günaydın cümleten.
Ooo alışverişler başlamış. Durun daha afyonumuz patlamadı. ![]()
Biri @Erdo’yu durdursun yoksa bu işin sonu iyi görünmüyor. ![]()
Günün paylaşımını yapayım.
Yeni 419’a(sarı) Diamine Salamander çektim. Çok koyu bir renk ve çoğu yerde siyah gibi görünüyor. Gün ışığında ise kahve-yeşil güzel bir rengi var aslında.
Her neyse. Konumuz o değil. Benim 419’un da ilk yazımı üstteki satırlar gibiydi. Ucun tamamı dolu dolu kağıda değip güzel bir çizgi sağlamıyordu. Biraz daha satürasyonu düşük, rengi yoğun olmayan bir mürekkep ve daha kötü bir kağıtta atlama yapması da muhtemeldi.
Biraz doğru baskı uygulayarak, hiçbir ek malzeme kullanmadan ufak bir ayar geçtim ve alttaki BANKO yazan kısımdaki çizgileri elde ettim. Tabi ufak bir zımpara ve ekstra ayarla çok daha güzel olabilir.
Bence baya fark etti. Sizce?
Ve fakat bu çok güzel bir kırmıziymis. Pembeden bordoya harika geçişler var. Kalemin ucuna göre farklı yazabilir.
Dur daha dolma kalem ne ola ki. @BiblofilYouTube daha bizi kehribar tesbih alemine sokacak.
Bu kwz cidden yapıyor bu işi.