"Yeni Baskısı Çıksın Artık" Dediğimiz Kitaplar

Belki bekleyeni vardır.

4 Beğeni

Dan Simmons - Terör.
Dizisini çok beğenmiştim, kitabını da okumak istiyorum ama nadirkitaptaki kitaplara 250 lira vermek istemiyorum.

8 Beğeni

Ben de bu kitabı bekliyorum uzun zamandır.

6 Beğeni

Bu 2 kitabı bekliyorum bakalım.

3 Beğeni

Köpekbalığı Metinleri D&R, BKM, Kitapsepeti ve İdefix’te satışta görünüyor. Hiç olmadı Amazon veya Hepsiburada’daki satıcılardan alabilirsiniz. Kitap yıllardır tükenmediği için tekrar baskı yapacağını sanmıyorum, yapsa bile bu hacimde bir kitap şu an çok yüksek bir etiket fiyatı ile çıkacaktır.

2 Beğeni

Kitaplar bilinmiyor ki, şu an sosyal medya üzerinden reklam yapsalar kitaplar çok satanlara girer :smiley: Yapraklar Evi’ne benziyorlarmış.

2 Beğeni

Evet, zamanında bu tür kitapları araştırıp almıştım ben de ikisini de.

2 Beğeni

Köpekbalığı Metinleri muhteşem bir kitap. Ne kadar övsem az. Ömrümce açıp açıp okuyacağım. Mürekkep lekesi testi gibi. Ne görmek istiyorsanız onu okuyorsunuz: aşk, bilim kurgu, macera, felsefe, gerilim…

2 Beğeni

İthakinin bence tüm turuncu biyografi kitapları tekrar basılsın

2 Beğeni

Paul Auster - Köşeye Kıstırmak, Cebi Delik, Duman-Surat Mosmor, Yükseklik Korkusu, Şans Müziği, Kehanet Gecesi.

2 Beğeni

5 Beğeni

Kesinlikle tekrar basılmalı.

3 Beğeni

Kesinlikle, gargoyles 2. sezonda avalon bölümleri yaptılar o bölümler en iyileriydi.

3 Beğeni

3-4 sene önce 1000 Liraydı. 10 a çıktıysa enflasyonu yenen Avalon yapmışlar valla helal :joy: Bende var, pek beğenmemiştim zamanında okuduğumda ama piyasada az olması uçurdukça uçurmuş bu kitabı :smile: .

2 Beğeni

Kitaplar çıkınca şu şekil takılacağım

8 Beğeni

Ben parçalısını 5000’e bırakırım. Pazarlık payım var. :sweat_smile:

1 Beğeni

10 Beğeni

pdf. mevcut hocam :slight_smile:

1 Beğeni

Aslında fiziksel olarak istediğim için bekliyorum demiştim. :d İlkini rastgele alıp okumuştum ve beğenmiştim. Çok güzel kitap giriş için.

2 Beğeni

Rus edebiyati icin mihenk tasi kitaplardan. Maalesef piyasada yokmus.

İkinci kitap Kanli Kizil Baron piyasadayken yokluguyla. Alternatif tarih serisi.

5 Beğeni