"Yeni Baskısı Çıksın Artık" Dediğimiz Kitaplar

Harry Potter Sihir Tarihinde Bir YOLCULUK,
Harry Potter Sihir Tarihi,
Fantastik Canavarlar Resimili
Öyküler(Neil Gaiman),
Açıklamalı Notlarıyla Hobbit,
Hobbit Resimleri,
Günah Şehri(Sin city) Serisi

bunlar tekrar basılsa keşke bunları al satcılardan toplasak 20-30k falan

2 Beğeni

Hepsinin pdf.i var :slight_smile:

1 Beğeni

türkçe var mı kral nerden bulabilirim

1 Beğeni

Umarim buralari okuyorlardir… Amerikan edebiyatinin en onemli serilerinden, hemen her seckide en az iki kitabini gordugumuz Rabbit romanlari da dilimize tam kulliyatiyla çevrilmeyi bekliyor.

John Updike.

5 Beğeni

Aslında Alef 3. kitabı bastı ama yıllardır 1. kitap yok ortada, 2 ve 3’ü aldım bekliyorum aylardır.

2 Beğeni

İlk babam hediye etmişti lise 1 e gidiyordum yıl 2002. Updike’ın S. kitabını. Pehh falan demiştim okurken sonra babamın kitaplığında Tavşan Kaç! vardı, onu da okumuştum bir yaz. Pehh demiştim yine. Yıllaaar yıllar sonra, üniversitede iken Rabbit üçlemesini okuyunca İngilizce, ulan dedim bu adamı anlamamışız:)

Abi basılmaz bunlar, çünkü ne yayınevlerinin umrunda ne de okuyucunun. Tolstoy’lar, Zweig’ler, Steinbeck’ler, Sabahattin Ali’ler 100 farklı kapakla basılması daha önemli. 1984 ve Hayvan Çiftliği 150 kere daha basılmalı özel baskı falan.

Updike’ı @Lucifer in dediği gibi Alef bastı ama 1. kitap yıllardır yok:))

Sonra yayınevleri bize sahip çıkmadınız diye sosyal medyadan yazıyor.

5 Beğeni

Evet, tersi gibi 1. ve 4. kitabin daha iyi olduklari soylenmekte.

Bende de esimin eskilerinden -filmi de sahane olan- Yasamak Zamani ve Olmek Zamani var, Can, Ahmet Cemal cevirisi. Su gunlerde piyasada ne ceviri ne kitap bulunuyor. Yazarin diziden oturu ciltli edisyonu cikan Garp Cephesi de 3 kitap, ortancasi “Donus Yolu” vaktiyle ilkiyle ikili olarak basilmis. Su an yok. Ucuncu kitap “Uc Arkadas” var neyse ki. Dediginiz gibi, ayni yemek masada donup duruyor. Yeni lezzetlerle tanismak, onlari kendi ulkemizde, kendi servisimizle agirlayip sunmak, bizlerin de hakki. Umarim o gunlere kavusuruz.

2 Beğeni

Connie Willis - Kiyamet Kitabi. Telifi bitmediyse BKK’da, bittiyse baska bir yayinevinde gormek isteriz.

8 Beğeni

3 yil sonrasinda Nadir karaborsasi 600-1200 bandinda.

1 Beğeni

Hazır sıradaki BKK romanı Robert Silverberg’in İçeriden Ölmek kitabıyken, yazarın daha önce yayınlanan diğer iki kitabını da yayınlasalar.

8 Beğeni

Alfa yayınları Mandarinler için bandrol almıştı ama herhangi bir gelişme göremedik iki aydır. Bir açıklama yaptılar mı?

2 Beğeni

Ira Levin - Vahşet Çocukları olarak basılan The Boys from Brazil. Rosemary ve Stepford gibi onun da filmi çok güzeldir.

1 Beğeni

Bu kitap uzun zamandır bulunmuyor. Yok mu şunu basacak bir hayır sever?
IMG_9614

3 Beğeni

Nadirkitap’ta 1.750 TL’ye satılıyor. Koskoca Mareşal’in anılarını yeniden basacak bir yayınevi yok mu ülkede?

1 Beğeni

Mavi Yolculuk Defterleri - Bedri Rahmi Eyüboğlu

1 Beğeni

images (32)

2 Beğeni

Bunu tekrar basacak bir babayiğit yok mudur? Koridor bir ara basacağını söylemişti sonra vazgeçti.

Haklarını ithaki almış. Ulen bugün yarın basılırsa bedavadan reklamını yapmış gibi olacağım. Neyse basılsın da kim basarsa bassın. Babayiğit kısmını geri alıyorum.

5 Beğeni

Şu kitaptan gördüklerim ve hatırladıklarım,

1 Beğeni

İskenderiye dörtlüsü. Almaya karar verdiğimde bitmiş kitaplar. :woman_facepalming:t3:

2 Beğeni

Evet. Listelerde görmüştüm, yanı sıra şunlar da bitmiş:

Şu kitap zaten yıllardır basılmıyormuş:

https://1000kitap.com/kitap/native-son--253181/digerBaskilar?hl=tr

2 Beğeni