"Yeni Baskısı Çıksın Artık" Dediğimiz Kitaplar

Abi Eco’nun mirasçı problemi var, O yüzden yurt dışında da bu kitaplar pahalı. Uzun bir süre devam edeceğini düşünüyorum. Pdf.leri mevcut piyasada :slight_smile:

2 Beğeni

Çok talihsiz bir durum. Peki Alfa’da sonradan bir çok Eco çıktı diye biliyorum. Çağ serileri, Felsefe Tarihi serileri vs. Onlar durumu nasıl çevirdi.

1 Beğeni

Duma Adası için isyan derecesinde “Yeni Baskısı Çıksın Artık” diyorum.

1 Beğeni

Abi oradaki durum editör destek gibi, aslında Eco ile alakası pek yok:) Ülkemizde Eco ismi iş yaptığı için sanki Eco’nun kendisi yazmış gibi bir anlam oluştu. Ayrıca onlar daha güncel sözleşme. Güzelliğin Tarihi - Çirkinliğin Tarihi gibi daha eski sözleşmeler bitti, mirasçılar anlaşamıyor. 2-3 yıla düzelmez diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgiler için :pray:

2 Beğeni

Yeni baskısı yapılsa keşke.

12 Beğeni

Yeni baskı için kaç yıl daha bekleyeceğiz?

5 Beğeni

Kitaptan önce yeni savaşı görürüz yüksek ihtimalle. Güncel baskı için bombaları bekleyelim.

1 Beğeni

Yayınevine buraya yazdıktan sonra mail atmıştım, o zamanlar yayın programlarında yoktu.

1 Beğeni

PDF i yok, İkinci elde bile bulmak zorlaşmış ve 3k dan aşağı inmiyor fiyatları. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tekrar bassa bi göz atsam keşke.

2 Beğeni

Clive Barker - The Damnation Game

Clive Barker - Galilee

Clive Barker - The Scarlet Gospels
clive barker scarlet gospels
Mutlaka yeni çeviriler ile yayınlanmalı (ilk ikisinin çevirmeni Dost Körpe ve Mehmet Harmancı, üçüncüsünün çevirmenini bilmiyorum ama Nemesis’ten okuduğum Thomas Harris romanları okunamayacak kadar kötüydü).

3 Beğeni

Yıllar önce serisi vardı, İstanbul Beşiktas’ta Alkım Kitabevi vardı oradan almıştım. İlk iki cildinni okudum kaldırdım ne yaptıgımı hatırlamıyorum. Şimdi beklemek zorundayım

2 Beğeni

15 Beğeni

6 Beğeni