"Yeni Baskısı Çıksın Artık" Dediğimiz Kitaplar

İlk 2 kitap geldi bugün darısı diğerlerine diyelim

1 Beğeni

Olmeden Once… 1001 Kitap basilali 17 sene olmus. Film cok kereler guncel baski yapti ancak edebiyat ayaginda bunu goremedik. Biri telifini alip da dusunse pek guzel olur. İs Bankasi’nin 501 edisyonu hakkinda fikrim yok ancak onun da yoklugunda piyasada genis bir secki sunumu yer almadigi acikca goruluyor.

1 Beğeni

Ellery Queen - Cin Portakali
Carter Dickson - İgne Deligi (Judas Window), Dokuz Dugumlu İp.

Ozellikle Hayat’tan cikanlarin kondisyonlari cok eski kalmisken, 60 sene sonra, kapali oda esrarinin en iyi orneklerini veren isimlerin basilmasini isterim. Notabene Carr’in 4 kitabini basip birakti. Queen henuz yok. “Mamafih” gordum sevindim, ruhsuz modern kitap cevirileri odullu ederlerden bile sogutuyorken klasik polisiyeyi ayni metinle olsun basin, alan muhakkak cikacaktir.

2 Beğeni

Patrick Carman’ın Elyon Ülkesi serisinin yeni baskısını görmeyi çok isterdim. Güzel bir fantastik kitap serisi. Yıllar evvel ilk iki kitabı okumuştum. Çocuk kitabı olsa da yetişkinler de okuyabilir. Ben de yeğenimle birlikte bu seriyi en baştan alıp okumak istiyorum.

Seri 5 kitaptan oluşuyor:

1. Karanlık Tepeler Hattı
  2. Dikenli Vadi’nin Ötesinde
  3. Onuncu Kent
  4. Sisin İçine Doğru
  5. Yıldız Kaşifi

Serinin Türkçe baskısını İthaki Yayınları yapmıştı. İthaki’nin sitesine girdiğimde 5 kitaptan sadece 3 görünüyor. Onların da yanında “tükendi” yazıyor. Kitapçılarda ya da kitap satış sitelerinde bulunmuyor. Sadece online sahaflarda bulmak mümkün. O da parça parça. Her biri farklı bir sahafta.

İthaki bu işe el atıp bütün serinin yeni baskısını yapsa ne güzel olurdu.

2 Beğeni

Bu kitabın durumu hakkında bir gelişme olup olmadığını bilen var mıdır?

4 Beğeni

Şu kitap da var: Adalet (Ann Leckie) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

Bir de diğer iki kitap bulunabiliyorken serinin ilk kitabını neden hala yeniden basmıyorlar onu da anlamıyorum

3 Beğeni

12 Beğeni

Bu kitabı yıllar önce listeme eklemiştim, şimdi görünce keşke o zaman alsaymışım dedim ama belki o zaman bile tükenmişti hatırlayamadım. Umarım yeniden basılır.

1 Beğeni

Alexander Spoerl - Ortacagdan Gelen Adam.

2 Beğeni

1977 yılı yapımı başrolünde Ferdi Tayfur’un oynadığı ‘Benim Gibi Sevenler’ adlı filmin en gerilimli sahnesinde Itır Esen’in okuduğu kitaptır kendileri.

7 Beğeni