"Yeni Baskısı Çıksın Artık" Dediğimiz Kitaplar

Şunu ben de uzun zamandır bekliyorum. Dayanamayıp Kindle üzerinden okumuştum. Bir daha basılsa da alsam diye bekleyip duruyorum. Sanırım Kabalcı basacakmış. Öyle okudum diye anımsıyorum.

2 Beğeni

Kabalcı geçtiğimiz günlerde bir baskı yaptı. 30₺. Biraz pahalı ama ne olur ne olmaz, baskıdan önce en aşağı 100₺’ydi çünkü.

2 Beğeni

Bunları bende tekrar okumak isterim. Artık kayıp rıhtıma okuduklarımı yazarken :man_facepalming::man_shrugging: kendimi çok yaşlı hissedicem yahu. Böyle eski defterleri açmayın habire. Star wars filmlerinin başlangıcı gibi çok çok uzun bir zaman önce okumuştum bunları :joy::joy::joy:

2 Beğeni

…Ve Sonra Hiç Kalmadı - Eric Frank Russell:
Çok eğlenceli bir kitap, tekrar okumak isterdim.

Camda Yürümek - Iain Banks:
Banks’in tekinsiz zekasına örnek.

Yıldız Gemisi Titanic - Terry Jones (Douglas Adams’ın fikrinden):
Çok komik.

Ben, Lucifer - Glen Duncan:
Bu adamdan daha çok kitap çevrilse keşke.

6 Beğeni

wi_220

wi_220 (1)

5 Beğeni

Hiçbir yerde bulamadım.

images (7)

2 Beğeni

2 Beğeni

Sinema Kitabı-Alfa Yayınları

2 Beğeni

7 Beğeni

Arkadaş şu kitabın o kadar çok alıcısı var ki. İthaki’nin ısrarla bu kitabı basmamasını şaşkınlıkla izliyorum.

6 Beğeni

Ey YapıKredi yayınları duy sesimi, Don Quijote 1. ve 2. cildi yeniden bas!

1 Beğeni

Don Quijote’un baskısı bulunabiliyor diye biliyordum. Şimdi tükenmeye mi başladı acaba?

2 Beğeni

Tüm çizgi romanlar… (2020)

3 Beğeni

Nisan ayında yeni baskısı yapıldı.

3 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum! @alper @GastronotBey Mayıs 2021 yazıyor baskı olarak. Aylardır beklediğim kitabı bu başlık sayesinde buldum. Umarım siz de aradığınız her kitabı bulursunuz. :slight_smile:

3 Beğeni

9780375420528
Yapraklar Evi’ni yıllarca görüp de almadım, neden bilmiyorum. En sonunda da okumak istediğimde baskısı tükendi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 Beğeni

Bir kaç ay önce yayınevine sormuştum bu sene içinde yeniden basacaklarını söylemişlerdi.

3 Beğeni

Çok güzel bir haber, sağolun.

3 Beğeni

İthaki’den çıkan Hellboy çizgi romanları.

1 Beğeni

Uzun zamandır bekliyorum.

4 Beğeni