Benim diziden okumadığım kitap sayısı az. İş biraz sayfa sayısı az kitaplara, kısa öykülere dönmeye başlamaz umarım, aynı şeyleri okuyormuş gibi hissediyorum.
Zamanında yayın evi yetkilisi kesinlikle tekrar basılmayacağını söylemişti. Maalesef satış rakamları yetersiz ve kimse de o kadar uzun ve satmamış bir seriyi yeniden gündemine almaz kolay kolay.
Gulag Takım Adaları Aleksandr Soljenitsin tarafından yazılan seri neden hala 2 ncı veya 3 ncü baskısını yapmaz ki. Bir de Nazi imparatorluğu doğuşu yükselişi ve çöküşü serisini tekrardan basılsa diye düşünüyorum. 

Arkadaşlar ben çok yanlış yorumlamışım. Resmen asparagas haber verdim.
Bradbury diye bir şey yok. Kafam yerinde değil bu sıralar. Blackwood hayallerimiz devam ediyor. 
Forum olarak bir hayalimiz var o da Blackwood - Hayalet Öyküleri. 
Seni bilmiyorum ama benim cidden istediğim bu kitap. Umarım gelir.
Gülücük ekleyince şaka gibi oldu ama ben de okumak istiyorum bu kitabı. Umarım yeni baskısı yapılır.
Ayn Rand kitaplarından sonra beklenti, hayal gibi durumlardan uzak duruyorum. Kitapları almak gibi bir düşüncem yoktu ama bu olay artık belli bir konuda beklentide olmamak gerektiğini fark etmemi sağladı.
Bu yıl d yazmak istiyorum:
- Emile Beneviste, Genel Dilbilim Sorunları.
- John Donne, Seçilmiş Şiirler.
Şu ikisini tekrar bas artık YKY, 30 yıldır tek baskı.
Hocam bunun baskısını uzun bir aradan sonra geçen sene yapmışlardı. Şu an sadece birkaç sitede var görünüyor, isterseniz oralarda deneyin şansınızı
Teşekkür ederim, 1 senedir askerdeydim çok takip etme fırsatım olmadı. Şimdi bakınca birkaç sitede var söylediğiniz gibi, umarım stoklarındadır.

Yıllardır bekliyorum… İkinci el fiyatları çok yüksek…
Muhteşem bir kitap
umarım en kısa sürede kavuşursunuz.
Bkm Kitap sitesinde stokta gözüküyor. Haberiniz olsun.
Çok sağolun ama BKM’ye gram güvenim yok,hiç bulaşmam.
İş Bankasının Benjamin Franklin’i artık basması lazım. 8 senedir karaborsada olan kitabın yeni baskısını yapmıyorlar gidip her yerde stokta olan kitapları basıyorlar. Koskoca yayınevinde biri de çıkıp demiyor mu bakın bunun 2. basıkısını 8 senedir yapmıyoruz, önce şu karaborsaya düşen kitapların yeni baskılarını yapalım diye?
Yayınevine belli aralıklarla yazıyorum, baskı talep ediyorum. Muhtemelen artık okumuyorlardır 

Daha fazla kişi yayınevine e posta atarsa daha etkili bir hale dönüşür.
Dediğiniz gibi Biyografilerde baskısı çok uzun zamandır olmayanlar var…

Alfa şu kitabın yeni baskısını yapsın artık, yeter.