"Yeni Baskısı Çıksın Artık" Dediğimiz Kitaplar

Benim diziden okumadığım kitap sayısı az. İş biraz sayfa sayısı az kitaplara, kısa öykülere dönmeye başlamaz umarım, aynı şeyleri okuyormuş gibi hissediyorum.

2 Beğeni

Zamanında yayın evi yetkilisi kesinlikle tekrar basılmayacağını söylemişti. Maalesef satış rakamları yetersiz ve kimse de o kadar uzun ve satmamış bir seriyi yeniden gündemine almaz kolay kolay.

Gulag Takım Adaları Aleksandr Soljenitsin tarafından yazılan seri neden hala 2 ncı veya 3 ncü baskısını yapmaz ki. Bir de Nazi imparatorluğu doğuşu yükselişi ve çöküşü serisini tekrardan basılsa diye düşünüyorum. :pensive::pensive::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2:

4 Beğeni

Arkadaşlar ben çok yanlış yorumlamışım. Resmen asparagas haber verdim. :joy: Bradbury diye bir şey yok. Kafam yerinde değil bu sıralar. Blackwood hayallerimiz devam ediyor. :buyucu:

2 Beğeni

Forum olarak bir hayalimiz var o da Blackwood - Hayalet Öyküleri. :slight_smile:

3 Beğeni

Seni bilmiyorum ama benim cidden istediğim bu kitap. Umarım gelir.

1 Beğeni

Gülücük ekleyince şaka gibi oldu ama ben de okumak istiyorum bu kitabı. Umarım yeni baskısı yapılır.

1 Beğeni

Ayn Rand kitaplarından sonra beklenti, hayal gibi durumlardan uzak duruyorum. Kitapları almak gibi bir düşüncem yoktu ama bu olay artık belli bir konuda beklentide olmamak gerektiğini fark etmemi sağladı.

3 Beğeni

Bu yıl d yazmak istiyorum:

• Emile Beneviste, Genel Dilbilim Sorunları.
  • John Donne, Seçilmiş Şiirler.

Şu ikisini tekrar bas artık YKY, 30 yıldır tek baskı.

1 Beğeni

Hocam bunun baskısını uzun bir aradan sonra geçen sene yapmışlardı. Şu an sadece birkaç sitede var görünüyor, isterseniz oralarda deneyin şansınızı

1 Beğeni

Teşekkür ederim, 1 senedir askerdeydim çok takip etme fırsatım olmadı. Şimdi bakınca birkaç sitede var söylediğiniz gibi, umarım stoklarındadır.

1 Beğeni

Bulamıyorum ve ağlayacağım artık.Baskı yapmaları lazım acilen.

5 Beğeni

687225047_tn50_1

Yıllardır bekliyorum… İkinci el fiyatları çok yüksek…

6 Beğeni

Muhteşem bir kitap :heart_eyes: umarım en kısa sürede kavuşursunuz.

Bkm Kitap sitesinde stokta gözüküyor. Haberiniz olsun.

Çok sağolun ama BKM’ye gram güvenim yok,hiç bulaşmam.

İş Bankasının Benjamin Franklin’i artık basması lazım. 8 senedir karaborsada olan kitabın yeni baskısını yapmıyorlar gidip her yerde stokta olan kitapları basıyorlar. Koskoca yayınevinde biri de çıkıp demiyor mu bakın bunun 2. basıkısını 8 senedir yapmıyoruz, önce şu karaborsaya düşen kitapların yeni baskılarını yapalım diye?

6 Beğeni

Yayınevine belli aralıklarla yazıyorum, baskı talep ediyorum. Muhtemelen artık okumuyorlardır :thinking::roll_eyes::laughing:
Daha fazla kişi yayınevine e posta atarsa daha etkili bir hale dönüşür.
Dediğiniz gibi Biyografilerde baskısı çok uzun zamandır olmayanlar var…

1 Beğeni

Kabil her yerde tükenmiş durumda. Yeni baskısı gelir mi acaba :roll_eyes:

2 Beğeni

resim
Alfa şu kitabın yeni baskısını yapsın artık, yeter.

1 Beğeni