Yeni bir yazar, Yeni bir roman. "Kayıp bir masal"

Öncelikle merhabalar, forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Yeni bir roman yazıyorum. Yaklaşık 7.5 aydır yazım sürecinde henüz bitiş tarihini kestiremiyorum fakat en geç 2021’ de biteceğine inanıyorum. Şuan tatilde olduğum için kitap hakkında fazla bir bilgi veremeyeceğim. isterseniz “kayipbirmasalromani” diye aratıp instagram hesabıma ulaşabilirsiniz. Orada bazen kitabımdan alıntılar yapıyorum. Eğer buradan da ilgi gelirse devamını burada yapabilirim. Fazla uzatmadan hemen konusundan bahsedeyim…

Hikayemiz Ankara’da geçiyor, 16 yaşında ki “Göktuğ” isimli çocuğun hayattan ve insanlardan kopuşunu okuyacağız. Onun bunalımını, psikolojik tabiri ile asosyal oluşunu göreceğiz. Fakat bu böyle sürecek değil ya…
Göktuğ düzelsin diye uğraşan biri var, onu mutlu görmek isteyen biri. Bu karakterimizin adı “Dede.”

Evet bir Dede-Torun ilişkisi okuyacağız…

Hayır! bu kadar basit bir hikayemiz yok…

Kitabımız aynı anda iki farklı hayatı ve iki farklı dünyayı işliyor. Bir yanda Göktuğ’un bunalımını okuyacağız, bir yanda ise Dede’nin Göktuğ için anlattığı masaldaki “Alpagu” karekterini tanıyacağız.

Alpagu, Göktürk devletinin kuruluş döneminde ki bir asker. Onun hem Göktürk devleti için girdiği savaşları, kendi arkadaşlarını, hayatta kalma şartlarını ve “Umay’a” olan aşkını göreceğiz.

Aşk,Psikoloji,Tarih ve Macera konularını tek bir çatı altında toplayıp;
sadece Tarih romanları okuyabilen insanlara günümüz dramlarını okutmayı, sadece günümüz kitaplarını okuyup tarih sevmeyen okurlara ise tarih konusunu sevdirmeye çalışacağım.

Şimdilik sadece bu kadar bilgi paylaşabildim, yeteri kadar ilgi görürse daha çok bilgi paylaşmayı deneyeceğim… Şimdiden foruma hoşbuldum. Hepinizle tanışacağıma çok sevindim… İyi Forumlar…

6 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle hoş geldiniz. Umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz :slight_smile: Yalnız forum kuralları gereği hikâyelerimizi link paylaşarak yapmıyoruz. Eğer yazdıklarınızı Kayıp Rıhtım takipçileriyle paylaşmayı arzuluyorsanız Kurgu İskelesi bölümümüze konu açabilir ve hikâyelerinizi bölüm bölüm paylaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

1 Beğeni

Eski Türk tarihine, özellikle de Gök Türk tarihine meraklı olduğum için yapıtınız ilgimi çekti… Başarılı olmanızı dilerim…

2 Beğeni

Yorumunuz için teşekkürler :blush:

1 Beğeni

Hoş geldin dostum.
Yazacağın romanı merakla bekliyorum.

1 Beğeni

Hoşbuldum, güzel yorumun için teşekkür ederim :blush:

Kitabımın ilk 15 sayfasını burada forum arkadaşlarıma paylaşmayı ve yorumlarını almayı düşünüyorum bunu hangi bağlantıdan yapmam gerekiyor acaba?

Kurgu İskelesi bölümüne yeni konu açabilirsiniz.

1 Beğeni

Yukarıda paylaşmışsınız üzgünüm yeni gördüm. 1-2 hafta içinde orada paylaşım yapacağım.

Spam olduysa özür dilerim forumda yeni olduğum için pek konuya hakim değilim, ilginiz için de teşekkür ederim​:blush::blush:

2 Beğeni

Kayıp Bir Masal - İlk 3 Bölüm buradan bölümleri paylaşacağım. okumak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :slight_smile: