Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

33 Beğeni

Yapı Kredi Yayınları’da Orwell yayınlayacak

9 Beğeni

İşte şimdi çok mutlu oldum. Merakla bekliyorum.

3 Beğeni

Napoleon geliyor, Samuraylar geliyor. Osprey devamları süper haber oldu.

3 Beğeni

Orada bir “İtaat” gördüm sanki. Eh be İthaki kalbimi çalmayı başardın.

1 Beğeni
1 Beğeni

Sanırım Modern Serisi’ne Aşık Kadınlar ile birlikte iki kitap birden geliyor bu sefer :blush:

3 Beğeni

Siyasal İslamcı bir partinin Fransa’da seçimi kazandıktan sonra neler yaşandığını anlatan romanmış. Bu kitap infial yaratır.

5 Beğeni

O yüzden alacak olanlar hemen alsın. Yüzyılın Bilimkurgu Öyküleri gibi olabilir akıbeti. :rofl:

3 Beğeni

Zannetmiyorum öyle olacağını. Bu tarz sıkıntılar seçkilerde yaşanıyor daha çok.

Bildiğimden ya da öyle olduğundan değil ama Yüzyılın Bilim Kurgu öyküleri Türkçe çevirisi X üniversitesi Y bölüm başkanının öğrencilerine çeviri alışkanlığı /deneyimi için yaptırdığı bir projenin şu kadar adet sayı ile tek baskı izni alındı ve basıldı olarak çıksa şaşırmam.

4 Beğeni

Onlardan kaynaklı olacağından değil. Yukarıda @atakangngor 'ün de dediği gibi kitap infial yaratırsa basımı durdurulabilir ve Yüzyılın Bilimkurgu Öyküleri gibi almakta zorlanabiliriz diye söyledim. Yoksa İthaki’nin telif kaynaklı basım yapmayacağını kastetmemiştim.

4 Beğeni

Charlie Hebdo saldırılarına yakın bir zamanda çıkması da kitabın popülaritesine popülarite katmış. Ben bu yüzden biraz infial yaratır dedim.

2 Beğeni

Yine çevirmen ismi kapakta yazıyor galiba artık hep böyle olacak, keşke 50 kitaptan sonra böyle bir karar almasalardı.

5 Beğeni

3 Beğeni

Kapağın simetrisini ve sadeliğini de bozuyor.

4 Beğeni
3 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

Ayrıntı Yayınları ne yapmak nereye varmak istemektedir?

Şaka bir yana Hyperion gibi alıp hemen okuyacağım kitaplar dışında bu fiyatlara kitap almam. Hyperion’u da %50 indirim olmadan almayacağım zaten.

Yayınevlerinden çok kendi irademiz ile alakalı bir durum.

200 liraya çıkan bir oyun maksimum 6 ay - 1 yıl içerisinde 50 liraya hatta 20 liraya bile düştüğü olabiliyor çeşitli kampanyalarla. Bu kadar olmasa da kitaplar için de benzer durum söz konusu. Onun için bir ürünü çıkar çıkmaz almam kolay kolay, ileride alım fırsatları doğar mutlaka, acele etmemek lazım.

Yayınevinin fiyatlandırma politikaları da eleştirilebilir uzun uzun ama bunun faydası olduğuna inanmıyorum. Onun için çözüm odaklı ve okurun uygulayabileceği bir örnek vermek istedim. :pray:

5 Beğeni

Eskisi kadar da %50 indirim görmüyoruz artık. Bir dönem İlknokta ve n11 Pegasus Yayınları satıcısında en kötü birkaç ayda bir %50 indirim olurdu. Amazon sayesinde bu yıl güzel indirimler yakalayabildik.

2 Beğeni

Kadınlar Adası, İthaki Modern’e gelmiyor.

15 Beğeni