Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kitapta bu sene yazılmış. Netflix olunca işin içinde akan sular duruyor.

1 Beğeni

27 Beğeni

Üçüncü kitap geliyor demek. Darısı yarım kalan diğer serilerin başına.

@narpal kesinlikle katılıyorum.

5 Beğeni

Bilimkurgu serisi içinde uzak ara en kötü kapaklar Gene Wolfe kitaplarında.

3 Beğeni

Özellikle de 2001.
@narpal sevimli bir tarafı var, komik böyle. Benim hoşuma gidiyor. :smiley:

4 Beğeni

Kızıl Mars’ı da unutmamak gerek.

3 Beğeni

Kızıl Mars Sabri Gürses çevirisi. Diğer kitapları da Sabri Gürses mi çevirecek /çeviriyor merak ediyorum.

Aslında yıllar önce (2003) Kabalcı için çevrilmiş ve Sabri Gürses, İthaki baskı öncesi belki yeniden üzerinde çalışmış olabilir ama yine de şöyle diyebiliriz İthaki 15 yıl öncesinden hazır olan çeviriyi bastı ve devamı için hala bir adım atmış değil.

3 Beğeni

Gene Wolfe’un serideki iki kitabını okuyanlar ne dişünüyor kapak hakkında merak ediyorum. Kitabın havasını yansıtıyor mu? İçerikle uyumlu mu?

Benim tahminim kitap çok satmadığı için İthaki ağırdan alıyor.

Kitap 2.baskıyı 2020 Ekim ayında yapmış.

Kızıl Mars İthaki baskısı tahminen kesin olmayan sonuçlara ve sandık çıkışı anketlerine göre 9- 10 bin civarı satmış olabilir. :slight_smile:

Türkiye normallerinde satış rakamı sanki kötü değil gibi. Bence satmadığı için değil de belki Dune gibi çeviride gecikmeler yaşanıyor olabilir.

3 Beğeni

Tabi dediğiniz de doğru olabilir. Verdiğiniz rakamlara göre satışlar fena değilmiş. İthaki’nin böyle bir eğilimi olduğu için tahmin yapmıştım :slight_smile:
Bazı serilerde araya çok zaman koyuyor İthaki. Umarım en kısa zamanda serinin devamı gelir. Bilimkurgu klasikleri serisi popüler bir seri aslında.

1 Beğeni

İthaki bu kitaplar için yeni bandrol almış.

ÇR

13 Beğeni

Hobbit özel cilt baskıyı bekleyen vardı , onlar için iyi haber.

Serpent King forumda muhabbeti gelmişti galiba, puanı fena değilmiş.

O bekledikleri baskı bu değil galiba. Bunlar Tolkien mirası adı ile basılan “ufaklıklar” :slight_smile:

1 Beğeni

Benim aklıma açıklamalı notlarıyla olan baskı gelmişti.

1 Beğeni

Daha İthaki’nin basması gereken 2 kitap var. :frowning:

2 Beğeni

Baskı sayısı nedeniyle ben Tolkien mirası baskıları olduğunu düşündüm.

Bitse de başlasak artık diye bekliyorum. Tek tek almak istemiyorum, ilknoktada set olarak daha ucuza satarlar.

@alper sen haklısın, Roverandom özel cilt ile birlikte geldiğine göre benim bahsettiğim değilmiş.

4 Beğeni

Ben bitmeden almam. Yarım bırakmayı seven bir yayınevi İthaki. İthaki’nin ipiyle kuyuya inilmez.

Biri Kızıl Mars mı dedi… O zaman bende Yeşil Mars, Mavi Mars diyorum, nerede kaldı diyorum

3 Beğeni