Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Anna Kavan’ın diğer kitapları modern dizisinden çıkmıştı. Dizi dışına alınmasına şaşırdım.

Galiba Farseer’in devamı gelecek. :star_struck::star_struck:

33 Beğeni

Yılda 2 seri bitirmek güzel vaat.

11 Beğeni

Diğerleri değil ama Alfa bunu yapabilir. Şu an kimbilir kaç tane çeviri Alfa da editörü bekliyor.

17 Beğeni

Bana hep nispet yapıyor yayınevleri anlaşılan. Bir kerede ben mesajı atmadan bassalar kitapları. :thinking:

5 Beğeni

Hocam, “İthaki William Gibson basmaz” diye yazsanıza, bakalım basacaklar mı :blush:

8 Beğeni

Alfa’dan Mustafa bey’in, gelen bir soruya verdiği yanıt. Kimler olabileceği hakkında tahmin var mı?

9 Beğeni

Favorilerim William Gibson ve Neal Stephenson :slight_smile:

Alternatiflerim ise Frederik Pohl ve Robert Silverberg :smiley:

12 Beğeni

Umarım biri budur.

2 Beğeni

Umarım Robert Silverberg olur birisi. Eğer yaşıyor demeseydi Fritz Leiber’i çok merak ediyorum. Gönlümden o geçiyor ama hiçbir yayınevi el atmadı yazara.

Edit:Gerçi Silverberg’in tonla kitabı var. O olamaz.

4 Beğeni

William Gibson harika olur.

1 Beğeni

Biri Vernor Vinge olsa çok bombastik olurdu. 6.45’den Ender telifi düştüyse bi ihtimal Orson Scott Card da olabilir diye düşünüyorum.

2 Beğeni

İsim kısmını karalamışsınız ancak alta gelen yanıtta [@x ve @y adlı kullanıcılara yanıt olarak] kısmını karalamayı unutmuşsunuz :slight_smile:

1 Beğeni

Mükemmel haber. Henüz ilk kitabı okudum ama “Realm of Elderlings” için favori serim diyen çok insan var ve merak ediyorum ben de tüm evreni. WoT’un İthaki için olduğu gibi bu da Alfa’nın demirbaşlarından olur, şahane olur.

4 Beğeni

Bu adamlar Pynchon’ların teliflerini alıp basmamaya kararlılar. Okumamızı istemiyorlar sanırım.

Ben de polisiye yazarını merak ettim. Aslında Ian Rankin’lerin son etiket fiyatlarından sonra da merakımın yersiz olduğunu hissediyorum.

4 Beğeni

Son okuma için bana yollasınlar. İşkence çekiyoruz sonra. :roll_eyes:

@Leingrad Ender’i Pegasus basacaktı.

5 Beğeni

2 Beğeni

Kor kitap yenileri. Goriot Baba ve Vadideki Zambak Cemal Süreya çevirileri basılmış.

Bence bir anlamda 80’lerin ortası - 90’ların başında çok sayıda klasikleri okumamıza aracı olan Sosyal Yayınları baskısının yeni baskıları gibi oldu.

Bedreddin ve Börklüce - (Osmanlı’da Sınıf Mücadeleleri ve 1416 İhtilali)

“Elbette Bedreddin ve Börklüce, yüzyıllara yayılan bir halk isyanının içinde özel bir yere sahiptirler ve bu bakım­dan bütün çağların isyancılarının yanındadırlar. Günümüz­de de her ikisine, ezilenlerin ve mülksüz bırakılmışların saflarında en onurlu yer verilmelidir. Çünkü başkaldıranlar öyle kabul etmişlerdir, çünkü düşmanları onları oraya koy­muşlardır. Öyleyse, bizimdirler ve bizim kalacaklardır.”

Aydın Çubukçu

4 Beğeni

Polisiye yazarları ben de merak edip Mustafa bey’e sordum. İsim vermedi ama “ Biri büyük bir klasik, diğeri günümüz İngiltere’sinden” yanıtını verdi.

3 Beğeni