Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

12 Beğeni

alfakitap com etiket ve indirimli fiyatları:

Opera Anlık Görüntü_2021-07-14_121011_www.alfakitap.com

Sebatay Sevi bez cilt

Opera Anlık Görüntü_2021-07-14_125117_www.alfakitap.com

12 Beğeni

Uclemeden beslemeye derken? 2 kitap daha mi varmis farseer’da anlamadim.

5 Beğeni

Bayramdan sonra 4. ve 5. ciltler çıkacakmış. Bu arada önceki kitapları karton kapak basmayıp 3. ciltte karton kapağa geçmek ne kadar mantıklı bilemedim.

1 Beğeni

O ciltlerinde karton kapak baskısı gelecek denilmişti.

1 Beğeni

Onların da karton kapaklı baskısı gelecek bildiğim kadarıyla. :slight_smile:

1 Beğeni

image

İnternetten bakınca böyle bir sıralama buldum.

Goodreads’den baktım o kitaplardan Words like Coins bayağı kısaymış diğeri uzun ama onlar mı kastediliyor bilemedim.

4 Beğeni

Bi konuşsak, el altı rüşvet versek de Fitz’in olduğu serileri çevirmeseler. Fitz’in serileri geldiğinde, acı ve keder de gelecektir. Biz doyduk. 3 kitap boyunca bir kere yüzümüz güldü mü bizim.

2 Beğeni

Muhtemelen bu kitaplar kastediliyordur.

@driveinthenails Ben Fitz’in olmadigi serilerde de pek mutluluk veya huzur falan olucagini dusunmuyorum. Her turlu aci, keder bekliyor.

4 Beğeni

Uzun zamandır duyduğum en güzel haber! O zaman şimdiki durak Liveship Traders. Sadece Fitz üçlemesini basacaklar diye çok korkuyordum, Alfa sağ olsun yine hayal kırıklığına uğratmadı. Keşke First Law’ı da Alfa alsaydı diye artık daha çok iç geçiriyorum ama.
@driveinthenails Kaptan Kennit’in güvertesine çıkma vaktiniz gelmiş hocam. Hadi yine iyisiniz kötüsünüz.

11 Beğeni

First Law’ı kim almıştı acaba?

Mustafa bey, iki ay once bunu yazmisti. Beklenenden daha fazla satmis diyebilir miyiz?

9 Beğeni

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Hiç de iç açıcı çağrışım almadım. Ummamıştım zaten…

En azından Fitz acı çekmeyecek. Kabul edilebilir sayıyorum.

Beklentileri ne kadar ve ne kadar sattı bilemeyeceğiz elbette ama 3 kitabı aynı anda çıkarmaları ve hem ciltli hem de ciltsiz basmaları bence fantastik edebiyat okurlarında sempati oluşturmuştur ve satışlara yansımıştır muhtemelen diye düşünüyorum.

9 Beğeni

Liveship Traders, Farseer gibi birinci kişiden değil ve karakter sayısı fazla. Yine hüzün, keder, acı olsa da Farseer kadar etkilemiyor. Bir iki sahne hariç.

Üçten beşe çıkaracağız derken umarım yan kitapları değil de beş seri olmasını kastediyordur.

5 Beğeni

İki yeni seri için görüşüyoruz demişti. Şimdilik olumlu sonuç alamadılar sanırım. Hangi serilerdi acaba çok merak ediyorum. Tahmini olan var mı? Benimkiler A.Ryan, Bujold, Tad Williams. Öylece aklıma geldiler.

Şu Amber Yıllıkları ve Dresden Dosyaları da basılsın artık ya. Kaç yıl oldu?

2 Beğeni

Bende eski İthakiler olmasına rağmen sırf destek olmak amaçlı ciltlileri almıştım.

6 Beğeni

Amber Ithaki’de, Dresden ise her ne kadar cok ilgimi ceken bir konsept olsada cok uzun. Hickimse ugrasmaz onla.

1 Beğeni

Serinin uzunluğu değil de satışların düşüklüğünden ötürü Dresden devam etmedi, uzunca bir süre de etmez gibi görünüyor (filmi filan gelirse belki işler değişir).

1 Beğeni

Filmi var diye biliyorum ben. Amber’i lütfederlerse basacaklar bir ara.