Kitabı bayağı bir merak ediyorum. Normalde geçen sene çıkacak demişlerdi
Arka Layers of Fear değil mi ya
Türk bir yazar, fantastik bir seri çıkaracakmış. Hem de dört alternatif kapak seçeneğiyle. Ben tasarımlarını ve arka kapak yazısını beğendim, bakalım nasıl olacak.
Ateşli Kanatlar başka bir yazarın serisi galiba, ben öyle biliyorum.
Kusura bakmayın dalgınlığıma geldi.
Bu yazarın daha önceki iki serisi ephesus yayınlarından çıktı. Tarzını değiştirdi mi yoksa fantastik başlayıp aşk bataklığına saplanacak mı ancak çıktıktan sonra görürüz.
Estağfurullah, ne olacak.
@Fahrettin bu serisi fantastik ağırlıklı olursa bence güzel olabilir, üstelik sanırım ilk kitap 700 sayfa olacakmış.
Yazarı tanımıyorum ama yayınevinin instagram paylaşımına yapılan “fan boy” yorumlarından sonra bana itici geldi. Yayınevi mi kitap mı gazlanmaya çalışılıyor anlamadım, daha kitap çıkmamış sanki böyle dünya best seller yazarından muhteşem bir eser geliyor şeklinde midemi bulandıran bir ton yorum okudum. Bilmem ben mi yanlış düşünüyorum.
Kitabın içeriği ve edebi yönünden bağımsız olarak Türk bir yazarın fantastik kitabına reklam yapmaları benim hoşuma gitti. Ayrıca kitap tasarımları da tam genç yetişkinlere hitap ediyor. Hatta anime havasında olması yetişkin olarak benim de ilgimi çekti. Yazar ve yayınevine başarılar diliyorum.
Aynı şeyi düşünmüşüz.
Buna ben de takıldım biraz ama 14-17 yaş arası gençler biraz heyecanlılar, bütün konularda aşırı tepki verebiliyorlar, hoş görmek lazım. Kitap çıkmış gibi yorumlar yazmalarının nedeni sanırım alternatif kapak paylaşımlarının altında karakterlerin tek tek tanıtım yazılarının yer alması. Oradan okuyup kendilerine yakın buldukları karakteri favori olarak seçmişler, mide bulandıracak pek bir şey yok bence.
@Gok_Smr Evet, zaten muhtemelen genç yetişkin türünde olacak bu seri. Elementler ve karakterlerin görünüşleri falan bana Hava Uyanıyor serisini anımsattı, umarım o seri kadar güzel olur. İlk kitabı mutlaka alıp hem destek olmak istiyorum, hem de ortaya nasıl bir kitap çıktığına bakmak.
Martı’dan çıkacağı için yüksek miktarda basılacaktır. Bu da tahminen ilk altı ay içinde kitapsepetinden yüzde elli hatta daha yüksek bir indirimle satılacağı garanti gibi. O zaman kampanyalı olduğunda bende bir şans verebilirim.
Gençlerin yazmasında problemim yok. Benim midemi bulandıran onların bu heyecanını kullanan bookstagramlar.
Türk yazardır destek vermek amaçlı bende düşündüm almayı ancak “devamı gelirmi basılır mı?” soruları aklıma geldi. Ona keza bu tip elemantal konular hoşuma gidiyor. Hatta sizin yazdığınız hava uyanıyor serisi radarımda ancak tam emin olamadım.
İsmini N.G. Kabal diye seçmesi iyi hamle, ilk bakışta yerli yazar olduğu belli olmuyor.
Devamı falan hazırmış sanırım ama tam emin değilim, gördüğüm yorumlara istinaden söylüyorum.
Anime tarzı olmasını sevmiş çoğu kişi karakterlerin ama benim hiç hoşuma gitmedi.Manga sevdam için çoğu ay kitap yerine manga koleksiyonumu genişleten biriyimdir yani ama manga farklı bir olay, kitap farklı.Kitaplarda ben karakterli kafamda gerçek insanlar gibi geçirip, tasarlayıp, ona göre okuyan birisiyim.Mangada ise karakterleri aynı bu şekilde görerek,çizimlerine baka baka okurum,ondan karakterleri bana böyle vermesini beklerim.Onları okurken karakterleri gerçek insan gibi kafamda canlandırmam.İkisi benim ayrı zevklerim,birbirine karışmasını istemem açıkçası.
Valla yorumlar daha önce de dediğim gibi çıkmamış kitap için fazla abartı. Sanki kitap satılsın diye yapılan kasıtlı bir yorum savaşı var. Yazarın instagramına baktım oda yangına körükle gitmis bakalım hayırlısı artık
Bu arada bu yazar şey Ephesus’un kapaklarında 00:00,00:01… Gibi sayılar bulunan Wattpad kitaplarının yazarı. Onlar her kitapta konu farklı gençlik hikâyeleriydi gördüğüm kadarıyla.İşte o kitle yine coştu,gereksiz bir ayy Amon buysa kalbimi direkt veririm ona gibi tayfa çıkardı ortaya.
Andy Weir’a bayılıyorum. Romanlarını, öykülerini okudum. Anlamadığım ama anlamış gibi hissettiğim o terimlerden büyük zevk alıyorum. En çok da seri yazmadığı için seviyorum. Sürekli yeni bir fikirle karşımıza çıkıyor. Esprilerini de çok seviyorum.
Hani nasıl anlatsam: Yeni bir Guy Ritchie, bir Tarantino filmini beklemek gibi. Ne olacağını az çok kestiriyorsun ama illa bir yenilik olacağını da biliyorsun.
Umarım yine Emre Aygün çevirmiştir.
Çok heyecanlıyım.