Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Üç İstanbul Romanı, Delta baskısı herhalde. Pamuk, bu tarz derleme edisyonları sevmiyormuş diye duydum. YKY’nin pek de umurunda değil o zaman :slight_smile:

Sonunda birileri dile getirmiş. Takıntılı sayılırım bu konuda. Neyse ki sizler gibiyim, çok fazla iletişim yayınlarından kitabım yok ama olanlar da gördükçe kanser ediyor. Aynı sebepten dolayı okumayı çok istediğim halde Silmarillion alamadım hala. İthaki duy sesimizi kanser etme bizi. Düzelt şu kitabı

1 Beğeni

Hocam Bakanlığın sayfasını işiniz gereği mi takip ediyorsunuz yoksa sadece hobi mi? Neredeyse her gün paylaşımınız oluyor yeni bandrollerle ilgili, merak ettim. Kendi adıma teşekkür ederim ayrıca çabanız için :clap:t3:

4 Beğeni

Amerika Başkanı roman yazıyor. Ne acayip olay :frowning:

2 Beğeni

Bizimki ileride yazmaz umarım bundan görüp çünkü o kitaba tapacak insanlar tanıyorum maalesef.

5 Beğeni

22 Beğeni

Süleyman Cindoruk - Süleyman Demirel x Hüsamettin Cindoruk :open_mouth:

7 Beğeni

Öncelikle teşekkürler. Ben sadece bulduğum her fırsatta bakıyorum o kadar.

Sanırım o şekilde. :slight_smile: Bana da ilginç geldi.

Bu kitapla ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum. Andy Weir adına şans vereceğim. Ama pek bir beklentim yok.

Ooo delta geliyor alırım bir dal :slight_smile:

Ben en çok T. Fikret deltayı merak ediyorum :slight_smile:

https://www.ilknokta.com/jane-austen/akil-ve-tutku-3.htm

3 Beğeni

İthaki Dünya Klasikleri Serisi’nin kapak tasarımını değiştiriyor sanırım. Bildiğim kadarıyla bu 3. tasarımı olmuş olacak. Türk Edebiyatı Klasikleri serisinin kapaklarını beğenmiştim, genel kanı böyle olacak ki bunlar da benzer tasarıma geçmiş.

image

7 Beğeni

Bu kapakların mizanpajı bence de önceki kapaklara göre daha güzel ama İthaki Türk ve Dünya klasiklerinin kitap ebatlarıni pek sevmiyorum.

3 Beğeni

24 Beğeni

Borgesler gelmiş hoş gelmiş :laughing:

5 Beğeni

Vonnegut kitaplarında olduğu gibi Borges’leri de daha pahalı yaparlar.

1 Beğeni

Alçaklığın Evrensel Tarihi aslından çeviri. Hem de Süleyman Doğru. Harika olmuş.

2 Beğeni