Barış Bıçakçı’dan yeni kitap geliyor.
Türkçede ilk kez yazmaları çok mantıklı gelmiyor bana. Güzelim kapakta yıllar sonra da kalacak bu denli gereksiz bir şey olmamalı.
İlk kitabı ciltli almıştım. Ama devamını ciltsiz almayı düşünüyorum. Ciltsizlerin çok tatlı bir duruşu var çünkü. Acaba kapak kalitesi nasıldır?
Forumda ciltsiz alanlar varsa paylaşabilir mi?
Dikkat etmemiştim 3. cilttede varmış. Bence de ön kapakta olmasaymış daha iyiymiş. Arka kapakta olabilirdi bu detay.
@Jeeundo çok sayfalı karton kapaklı kitapların ciltleme nedeniyle ( yapıştırma - iplik dikiş) ciltli kitaplara göre sayfaların ciltten kopma ihtimali daha yüksek oluyor. Mümkün olduğu sürece ciltli tercih etmek bana daha doğru gibi geliyor.
Okuyun pişman olmazsınız.
Bu grafik roman ile ilgili bilgisi olan var mı? Daha önce farklı bir yayınevi çizgi romanını çıkarmıştı sanırım 1984 ün.
Çok şükür geliyor. Bunları bekliyordum bende. Allah diye bağırasım geldi
Haha sonunda, abi şu kitap için gerçekten alırım bir teşekkürler Mustafa Küpüşoğlu’na, Şehsuvar Aktaş’a ve Itır İlgaz’a tüm kalbimle teşekkür ediyorum huzurlarınızda…
Hürriyet Kitap Sanat, "Yayınevleri Sonbahar Gelecek Program"da dikkatimi çeken kitaplardan bazıları:
Harika olacak. YKY’nin “ben bi kere basar bi daha basmam, telifi de elimde tutar, sahafı zengin ederim” politikasından kurtarılan bir seri. Darısı diğerlerinin başına.
Kaan Ökten hoca çevirisiyle bir Heidegger çevirisi daha…
Bu yıl resmen Henry James yılı oldu. Basmayan kalmadı.