Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

10 Beğeni

Linkini de ben bırakayım şuraya

6 Beğeni

Bunun sebebini küçük bir araştırmayla çözdüm ben. :sweat_smile: Kitap zaten Wattpad’de bir süredir yayında olan ve ücretsiz bir şekilde okunabilen bir hikayeymiş. Bu sebeple okurların bütün hikayeden ve karakterlerden haberi var. Bu durumda hypelanması hiç de şaşılacak bir durum olmuyor. :sweat_smile: Bu arada kitabı ben de almıştım ve bugün elime ulaştı. :upside_down_face:

2 Beğeni

Şimdi olay oturdu😊O zaman normal.
Konusunu biraz okudum elemental olaylar var. Bana yakın bir durum ama ikinci kitabın çıkmasını beklicem malum Türkiye şartları :blush:

1 Beğeni

Laikadan çıktığı dönemde severek okuduğumu hatırlıyorum, şimdi açtım biraz araştırdım. Ana karakter Sonea’nın devam eden maceralarıymış meğer. Listeme aldım, umarım okurken ilk seriden de bir şeyler hatırlarım. 15 sene filan olmuştur :joy:

Pegasus’un sevmediğim tarafları olsa da giriştikleri işlere böyle devam etmelerini seviyor ve takdir ediyorum.

2 Beğeni

D&R indiriminden aldıysanız aynısı benim de başıma geldi gidip değiştirdim. O kitabın bir serisi matbaa hatalıymış sonradan öğrendim.

Can Yayınları nın son zamanlarda yaptığı en güzel şey Borges basmak.Özellikle tekrar baskı yapmayan İletişim’e inat hemen alacağım. Seri bozulacak ama olsun.“Baskısı yok bu kitabın” canavarlarına 3 kat para kaptırmaktan iyidir.

3 Beğeni

resim

Hakan Günday’ın yeni kitabının kapağı belli olmuş,az zaman sonra çıkacak belli ki.

6 Beğeni

Rosewater 3. Kitap çıkmış. Ayrıca fena olmayan bir bilim kurgu kitabı (Influx by Daniel Suarez | Goodreads) daha çıkartmış Eksik Parça Yayınları.

11 Beğeni

Şu haber insanda öyle bir hoşluk yaratıyor ki anlatamam. Sanki kara bir dumandan yemyeşil bir ferahlığa çıktım.

1 Beğeni

Daniel Suarez özellikle Hard Science Fiction türünde önemli bir yazar. Eserlerinin dilimize kazandırılıyor olması sevindirici. Merak ettiğim ve okumak istediğim yazarlar arasındaydı.

Rosewater’ın tamamlanmış olması da memnun edici bir gelişme. Ne kadar çok yayıncı Bilimkurgu ve Fantastik alanına yönelirse biz okurlar için o kadar iyi olur bence, elbette çeviri ve editörlük kalitesini yüksek tuttukları müddetçe.

Umarım Yeşim Şehri eserinin de devam kitaplarını basarak o seriyi de tamamlarlar. @EksikParca

3 Beğeni

Daniel Suarez’in romanı daha önceden de türkçeye kazandırıldı. Hayalet program daemon yazarsanız eski kitabı çıkar. HALA BASKISI var mı bilmem ama.

1 Beğeni

2 Beğeni

Borges’i ne zaman basacaklar acep. Bekliyorum öyle.

19 ağustos baskı tarihi ama bilemiyorum sitelere ne zaman düşer.

Ekim ayında çıkacakmış.

5 Beğeni

99 TL’cik fiyatla satışa sunulmuş…

4 Beğeni

380 sayfalık kitaba 100 TL istemek… 450-500 sayfalık kitaplar Yabancı gibi yayınevlerinden 70-75’e çıkarken Pegasus artık iyice şaşırdı. Uzun zamandır Pegasus’tan kitap almıyorum, almayı da düşünmüyorum.

4 Beğeni

Yani artık bu artışları indirim oranına bağlıyorum. Siteler %50 indirim yaptığı için firmalar etiket fiyatını coşturdukça coşturuyor. Bu fiyatlara düzenleme geldiği zaman çıkacak sonuçlardan çok korkuyorum. Bir çözüm şart artık. Olay kağıt fiyatıysa eğer dijitale geçişe başlayalım ama ona da yanaşmıyorlar. Yanaşan da aynı etiketi basıyor.

3 Beğeni

Kıyaslama çok yanlış olmuş, Yabancı’nın ergen kitaplarında 70-75 normal diye düşüneceksek Jared Diamond için 100 lira ucuz kalmış demeliyiz bence. :slight_smile:

Pegasus’un fiyat politikasını hiç beğenmemekle birlikte baskı kalitesi İthaki grubunun çok üstünde bence. :slight_smile:

4 Beğeni