Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/bayan-unguentine-nin-seyir-defteri-kitabi-stanley-crawford

2 Beğeni

Besteciler- Yaşamları ve Eserleri satışa çıkmış. Kidega yüzde 50 de Alfa da yapsa iyi olacak.

8 Beğeni

9786254493935 (1)

10 Beğeni

Polisiye külliyatını basacağız dedikleri yazar bu olsa gerek.

1 Beğeni

Yayınevine sordum bakalım. Polisiye seri mi olacak yoksa Çin Polisiyesi diye ayrı bir serimi çıkaracaklar diye.

3 Beğeni

The China Thrillers diye yedi kitaplık bir serinin ilk kitabı. Muhtemelen bu seriyi basacaklar.

1 Beğeni

Polisiye demişken Kartel üçlemesinden de güzel bir haber almak dileğiyle. Destek bekliyorum dostlar.:wink:

3 Beğeni

Konusu çok iyiye benziyor hele ki The Wire dizisindeki gibi olaylar örgüsü olursa pek çok kişi tarafından tutulan bir seri olur. The Wire İmdb’de en iyi diziler sıralamasında ilk üçte diye biliyorum…

2 Beğeni

Halka yeni baskı yapmış, kapak değişmiş. Sanırım bir önceki kapakta spoiler olduğu eleştirisi vardı, o nedenle böyle bir şey yaptılar.

24 Beğeni

Aslında spoiler değilde o kapak kitaptan çok filmle ilgiliydi, muhtemelen o nedenle değiştirdiler.

1 Beğeni

Eski kapaklı basım şimdi nadir olarak satılmazsa bir şey bilmiyorum :crazy_face:.

7 Beğeni
  • Birinci Baskı
  • Ultra Nadir
  • Özel Kapaklı Koleksiyonluk Baskı

150 TL

10 Beğeni

Film özel baskısı olduğunu da unutmayalım o da önemli.

1 Beğeni

Evet, ben de dedikleri yazarlardan birinin bu olduğunu düşündüm. Diğerini zaten iki hafta önce Mustafa bey sorumu yanıtlarken yazmıştı: Minette Walters. Walters’in kitaplarına baktım beni çok cezbetmedi ama Peter May’i henüz araştıramadım.

4 Beğeni

Ay, bu kapak daha çarpıcı olmuş… Biraz pişman oldum çoktan aldığım için. :sweat_smile:

7 Beğeni

Ben de öyle hissettim biraz. Bu kapak daha tekinsiz ve ürpertici duruyor. Seriye daha çok yakışan bir kapak olmuş. Neyse artık olan oldu. :sweat_smile:

1 Beğeni
17 Beğeni

Yeni kapak çok daha iyi olmuş :confused:

1 Beğeni

“Dosta Gider” başlığıyla sahibinden.com satışa koyalım.

1 Beğeni

@Okuryorum da bu kitap varsa eğer en rahat o satar. Doktordan temiz demesi yeter :joy:

2 Beğeni