https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/bayan-unguentine-nin-seyir-defteri-kitabi-stanley-crawford
Polisiye külliyatını basacağız dedikleri yazar bu olsa gerek.
Yayınevine sordum bakalım. Polisiye seri mi olacak yoksa Çin Polisiyesi diye ayrı bir serimi çıkaracaklar diye.
The China Thrillers diye yedi kitaplık bir serinin ilk kitabı. Muhtemelen bu seriyi basacaklar.
Polisiye demişken Kartel üçlemesinden de güzel bir haber almak dileğiyle. Destek bekliyorum dostlar.
Konusu çok iyiye benziyor hele ki The Wire dizisindeki gibi olaylar örgüsü olursa pek çok kişi tarafından tutulan bir seri olur. The Wire İmdb’de en iyi diziler sıralamasında ilk üçte diye biliyorum…
Halka yeni baskı yapmış, kapak değişmiş. Sanırım bir önceki kapakta spoiler olduğu eleştirisi vardı, o nedenle böyle bir şey yaptılar.
Aslında spoiler değilde o kapak kitaptan çok filmle ilgiliydi, muhtemelen o nedenle değiştirdiler.
Eski kapaklı basım şimdi nadir olarak satılmazsa bir şey bilmiyorum .
- Birinci Baskı
- Ultra Nadir
- Özel Kapaklı Koleksiyonluk Baskı
150 TL
Film özel baskısı olduğunu da unutmayalım o da önemli.
Evet, ben de dedikleri yazarlardan birinin bu olduğunu düşündüm. Diğerini zaten iki hafta önce Mustafa bey sorumu yanıtlarken yazmıştı: Minette Walters. Walters’in kitaplarına baktım beni çok cezbetmedi ama Peter May’i henüz araştıramadım.
Ay, bu kapak daha çarpıcı olmuş… Biraz pişman oldum çoktan aldığım için.
Ben de öyle hissettim biraz. Bu kapak daha tekinsiz ve ürpertici duruyor. Seriye daha çok yakışan bir kapak olmuş. Neyse artık olan oldu.
Yeni kapak çok daha iyi olmuş