Evet doğru benimkisi bir umut.
Sis ve Gece liste fiyatı 50 lira, vallahi aklım almıyor şu durumu. 6 yıl önce 3-4 liraya kitap alıyorduk yahu. Şinasi Hisar’ları o dönemde vallahi 4 liradan aldım çoğunu. şimdi kitaplar indirimli hali 30 dan başlıyor. biraz daha kaliteli baskı direkt 100 lira.
Sis ve Gece liste fiyatı 30 TL, indirimli olarak 19-20 TL’ye bulunabiliyor. Linkteki ise numaralı özel baskı olduğu için 50 TL fiyat konulmuş.
Biliyorum ben de zaten özel baskısı için dedim bunu. Çok pahalı abi artık, he diyeceksin ki alma kardeşim normal baskısı 20 lira.
Tam diyecektim valla ne yalan söyleyeyim
Diyeceğim tek şey dostum, üzdün bizi Ahmet Ümit
Sanırım Dune figürleri geliyor.
Düzenleme: Kilink’in eski işlerine baktım da, nostaljik figürler yapan bir firmaymış, muhtemelen Dune değil bahsedilen figürler, Dune olursa da nostaljik veya fazla homemade bir iş olabilir gibi geldi bana. Bekleyip görelim.
Fiyatlar ne kadar olur acaba onu merak ettim👀
Dune ile ilgili o kadar şey yaptılar, bir tek şu Deluxe Edition’ı basmadılar gitti.
Burada bütün yollar Dolara çıkar. Kasım ayında şu Sabit Fiyat Yasası da çıkarsa o zaman görmek lazım fiyatları
Bende Kuzgun ile Barut Büyücüsünün 3’lemesi var ama devam kitapları gelirse seri tamamlandığı gün alırım.
Genel Dilbilim Yazıları yeniden basılacak mı?
Bu kitap geçen ay Cem Yayınevi’nden çıktı. Telifi yok diye biliyorum ama yeni bir yayınevinin böyle bir taklitçilikle işe başlamasına üzülürüm.
Evet Cem’den çıktığını biliyorum. Hatta sipariş bile verdim Cem’den. Yeni yayınevi umarım yazarın başka kitaplarını da iyi bir çeviriyle basar. Yoksa pek bir hükmü yok.
Aynı şekilde muhtemelen İthaki de Bilimkurgu Klasikleri içinde basacaktır. SF Masterworks’te mevcut ve yazarın telifi kalktı diye biliyorum.
Kralkatili Güncesi 3. roman ne zaman cikacak bilgisi olan var mi?
Yazar bile bilmiyor onu.