Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben de bekliyorum uzun süredir ama hala haber yok maalesef.

1 Beğeni

Üzüldüm buna, umarım yakın zamanda çıkar da okuruz. Çok merak ediyorum gerçekten.

@isos81 @cankutpotter Kasım ayında İstanbul fuarı için onay çıksaydı yayınevinin kitapları oraya yetiştirebileceğini duymuştum. Fuar için onay çıkmaması sebebiyle yayınevi şu an nasıl bir strateji izleyecek bilemiyorum.

Ne çok William Golding bastı İş. Araya başkalarını da sıkıştırsa bu kadar göze batmayacak.

2 Beğeni

Üçlemeyi arka arkaya basınca böyle oldu biraz. Bence güzel oldu sanki.

3 Beğeni

https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/d49b6795e8c449afa0e46ee94e8ff8c0

5 Beğeni

Tarzan serisi Fihrist Kitap’tan çıkıyor. Tarzan serisini tamamen çıkaracaklar gibi duruyor. Tam koleksiyonluk. Edgar Rice Burroughs çok önemli bir yazar. Her dönemin okuyucusu tarafından okunabilecek muhteşem kurgu eserleri var. Tarzan da bu yüzden klasik olmuş, çok sürükleyici. Türkçeye ilk kez çevriliyor sanırım bu seri. Milliyet Kitap’ın 1971 de Maymun Adam ismiyle çevirisi varmış ama kısaltılmış olabilir, çocuk romanı olarak basılmış.

9 Beğeni

Üçleme sonlanmıştır umarım:)

Tarzan Serisi Goodreads’te 24 kitap olarak gözüküyor, tamamını basma ihtimallerinin olduğunu sanmıyorum.

4 Beğeni

Milliyetin Tarzanı küçük boy 400 sayfa ama belli bazı tasvirleri çıkarmış olabilirler. Tarzan mevsimi hayırlı olsun. Herkesin çıkarması için illa bir yerin kuyuya taş atması gerekiyor.

O yazarın kitapları türkçeye çevirmek için neden bu kadar geç kalındı merak ediyorum ben. John Carter’de Tarzan’da kült eser. George Orwell için adeta birbirini ezen yayınevleri bu yazar konusunda ölüyü oynadı resmen.

4 Beğeni

Şahsen fuar meselesinin şu dönemde tartışmalı olduğu kanaatindeyim. Malum pandemi hâlâ devam ediyor. Yüzyüze bir fuar görene dek ne kadar zaman geçecek kim bilir? Neyse, bekleyip göreceğiz.

2 Beğeni

Çünkü bence tamamen duygusal (!) olduğu için. Herhangi bir yer donkişotluk yapıp telifli yayınlayıp denemedi. Böylece satıp satamayacağını bilmediğimiz için. Yazar bu yıl ancak telifsize düştü.

Yayınevleri Soru Hattı’nda mesaj oluşturamadığım için buradan sormak istiyorum.
Sayın @Everfever , League of Dragons ile seri bitiyor, peki Golden Age and Other Stories’i de basmayı düşünüyor musunuz? Ayrıca biraz beklemiş olsak da kitapların çıkış hızı için teşekkürler.

2 Beğeni

Ben bu sene için konuşuyorum. Sene başında George’nin yanına 2 seriden de 1’er kitap yayınlayıp basabilirlerdi. Biri 300 diğeri 180 sayfalık ince kitaplar.

Penguen Yenileri. Bayan Peregrine geliyor.

17 Beğeni

İndirimli Fiyat: 24,50 ₺ (%30 indirim) Sahaflarda 35 tlden başlıyor, sıfırı 24.50 :joy::joy::joy:

2 Beğeni

“Coğrafya, astronomi ve tarihle ilgili kitaplar okuyarak zihninde şekillendirdiği Dünya’nın sınırlarını zorladı. Eski Dünya’dan çıktığı yolculuğunu Yeni Dünya’nın sularında demirleyerek noktaladı. Tarihi yeniden yazdı. “Kolomb Seyahatnamesi” çok yakında…”
Türkçede Kolomb hakkında 1-2 eser olmasından dolayı çok değerli bir haber.

8 Beğeni

Alfa tamamını aynı anda basacak. Alfa iyi iş çıkarır ama hep erteliyorlar. Son olarak ekim 2021 dediler ama hala ses yok. 2 senedir bekliyorum.

1 Beğeni

Ekim geldi geçiyor. Özel Hayatın Tarihi’nden hâlâ ses yok.