O değil Dizzirt gene gelmedi. Ondan sonra bandrol alınanlar geldi o hala gelemedi.
@alper geçende bandrol alınıp basılmadı insan korkuyor öle olunca.
Matbaada sırasını bekliyordur. Drizzt diğer İthaki kitaplarından farklı matbaada basılıyor.
Daha önce Schrödinger’in Papağanı adlı öykü kitabını severek okuduğum Murat K. Beşiroğlu’nun @Murat_K_Besiroglu yeni öykü kitabı çıkıyor. Yine bilimkurgu elbette.
Kerem sıkça hatırlamaya başladığı sahte anılar konusunda kaygılanmaya başlamış, ancak bu konuda bir aksiyon almamıştı. Çoğunlukla sorunların kendiliğinden çözülmesini beklerdi. Annesi ‘iskele babasından adam olur, senden olmaz’ derken haklıydı belki de. Diziler gibi kaldıkları yerden devam eden rüyalar görmesi normal karşılanabilirdi. Oysa var olmayan başka bir aileyle birlikte geçirdiği saatleri hatırlamak öyle miydi? Yıllar önce vefat eden babası Kerem’in biricik sırdaşı olmayı sürdürüyordu. Bu durum onu endişelendirmiyordu çünkü insanların ölmüş yakınlarıyla rüyalarında konuşmaları sık rastlanan bir olaydı…
Öteki Hayat gizem, macera ve gerilim türleri arasında gezinen sekiz bilimkurgu öyküsünden oluşuyor. Alternatif gerçeklikler, robot psikolojisi, zaman yolculuğu gibi temaların işlendiği öykülerde sıra dışı deneyimler yaşayan ‘bizden’ insanların hikayeleri anlatılıyor. Gökteki renkli kürenin altında yaşanan gerçeküstü aşk, yağmurlu bir akşamda duran zaman, robotların işgal ettiğine inanılan perili köşk, istihbarat servislerinin karıştığı zihin savaşları… Rüyalar, sanrılar, aşklar ve uzun yolculuklarla bezeli olan Öteki Hayat, başka dünyaların mümkün olduğuna inanan okurların beğenebileceği bir eser.
Bir Holokost’tan kurtulmayı başarmış ve yakın zamanda ölmüş olan Almanya Yahudisi Eddie Jaku’nun kitabı olan The Happiest Man on Earth: The Beautiful Life of an Auschwitz Survivor kitabı Selçuk Uygur çevirisi ile büyük ihtimal Kronik Kitap’tan geliyor! (kitap ABIA Biography Book of the Year ödülünü almıştır.)
Kaynak: https://twitter.com/selcukuygur/status/1448619729841803272
A Stir of Echoes da karanlık kitaplığa geliyor galiba.
Büyük ihtimal öyledir.
Aa geçen bakıyordum keşke çevrilse diye, çok güzel oldu
Keşke Ciltli basım olsa, biraz daha hayal kurayım mesala sırtları birleşince ortaya bir resim falan çıksa…
Nerede bizde o baskı kalitesi, çok uçtum demi
Açıkçası Alfa’dan ciltli basım bekliyorum.
İnşallah diyelim o zaman…
İlgi çekici duruyor
Bu İthaki’nin yeni çıkan kitapları Amazon’a ne zaman geliyor bilgisi olan var mı? Pynchon’un Gizli Kusur kitabı daha eklenmemiş.
Gabriel Garcia Marquez’in yeni kitabı
Evet, şu an çeviri aşamasındaymış. Merakla bekliyorum.
Ben de tam John Carter 1’i sipariş etmiştim çok iyi oldu.
Bir iki güne sitelere düşer