Kapaklar harika olmuş
Borges’te de Marquez esintileri. Muazzam kapaklar. Utku Lomlu büyülü gerçeklik kapaklarında şov yapıyor.
Can Yayınları pahalı bir yayınevi. Güzel işler yapmamış olsalar bütçe ayırmayacağım asla. Borges’in kitaplarını yavaş yavaş görücüye çıkardılar. Kapaklar tartışılsa da benim dikkat çekmek istediğim nokta fiyatlar. Doları 10 TL gibi düşünürsek Sonsuzluğun Tarihi’nin 21 TL olması çok normal. Gelelim İletişim baskısına. Mayıs 2020’de basmışlar son kez. O zamanın dolar kurunu da yuvarlayıp 7 TL diyelim. 28 TL fiyat koymuşlar. Can Yayınları gerçekten pahalı bir yayınevi de o zaman İletişim’in durduğu yer neresi? Son bir buçuk yılda sadece dolar 7’den 10’a fırlamadı. Hemen her halemde inanılmaz zamlar yaşandı. O zaman bu fiyat politikasının affedilir hiçbir yanı olmadığını görüyoruz. İletişim butik bir yayınevi de değil. Anlam veremiyorum bu rezalete.
Etiket fiyatını düşünüyorum… Düşündükçe ateşim çıkıyor
Rüzgarın Adı’ndan bir alıntı yapmak istiyorum.
Tamamlanmış bir şarkıyı dinlemek için bir dönü veya bir ay beklediğiniz zaman bu bekleyiş şarkının tadına tat katar. Fakat bir senenin ardından heyecan geçmeye başlar.
Muhtemelen forumdaki çoğu kişi Ayn Rand, Malazan, The Winds of Winter veya The Doors of Stone gibi bir konuda bunu yaşadı.
Benim tepkisizliğim bu konuda daha çok Vedat Milor gibi düşünmem nedeniyle.
Ayn Rand bende de o şekilde. Üniversitede okumuştum, bu beklentiyi anlamakta zorlanıyorum.
Tek cilt fiyatını düşünmek bile istemiyorum. Ama güzel haber.
Pegasus sırf yıl sonunda zam geliyor nasılsa diye düşünüp zamlı haliyle çıkarmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum
Ben bir türlü basılmaması yüzünden değil de birçok eserde (kitapta, filmde) denk geldiğim için çok merak ediyorum. Yazar sevilmiyor ve sebebini merak ediyorum. Sebebini merak ediyorum derken ‘Nasıl sevmezsiniz!’ gibi anlaşılmasın.
ne var ne yok beraber basıyorlar hem de Kara borsa sahaf çarşıları karışır
Benim radarımda değildi ama yıllardır bekleyeninin çok olduğunu biliyorum, hayırlısı olsun.
Dedalus hızlı basıyor Pardayanlar’ı
Pardayanlar kaç kitaptan oluşacak?
Ben de tam olarak bilmiyorum ama eski baskılar galiba 10 kitap olarak basılmış.
Sen alıyor musun bunları yoksa Alfa’yı (Alfa mıydı?) mı bekliyorsun (belki de hiç almayacaksın ama seni düşününce çok ihtimal vermiyorum ).
- Kitap forumda paylaşıldı mı? Bir türlü bulamadım 10 dakikadır.