Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben Pardayanlar’ı çok küçükken ilçe halk kütüphanesinde okumuştum, yeniden okumak istiyorum ama Alfa baskıları görmeden almak istemedim.

@Mystery muhtemelen 4 ile birlikte onu da baskıya göndermiştir yayınevi. Henüz 3 ve 4 satışa açılmadı.

4 Beğeni

Pardayanlar’ı Alfa da mı basacak?

1 Beğeni

Normalde 12 kitap umarım tamamını basarlar.

1 Beğeni

Evet Alfa basacak. En son şunu yazmıştı Mustafa bey… Daha öncesinde 5 cilt çevirisi bitti demişti.

5 Beğeni

İlk kitabı duyurduklarında şöyle demişler. :slight_smile:

10 Beğeni

Bankamatik çalmak için ortaklar aranıyor…

Pegasus ve 10 kitap (birisini ciltli saydım) tanesi 80 liradan olsa… :thinking:

4 Beğeni

Niyet ettim niyet eyledim seriye bulaşmamaya :dollar: :dollar: :dollar:

18 Beğeni

Az önce mesaj attım Mustafa Bey’e. Kadınların Tarihi ve daha Türkçe’mize kazandırılmayan Erkekliğin Tarihi çevirisini de istiyoruz diye. :slight_smile:

Sonunda geliyor mu Ayn Rand?

Bandroller de alınmış. Hayırlısı diyelim. Allah sahibine bağışlasın demek geliyor içten Pegasus olunca :joy::joy:

2 Beğeni

Yıl biterken güzel bir haber aldım, teşekkür ederim. Minarşist olduğu için kendisini çok seviyorum. Daha önce Atlas Vazgeçti kitabını bir arkadaşımdan ödünç alıp okumuştum. 2022 de indirim falan olursa muhakkak alıp okumak isterim. Şu an sahafların gözü yaşlı :))

Tüm eserlerini mi basacaklar peki? Ölümünden sonra çünkü çok fazla eseri de basıldı.

2 Beğeni

Basılacak eserleri konusunda @Everfever daha geniş bilgi verebilir.

2 Beğeni

Bu yazarın özelliği nedir? Kitap isimlerine göre felsefeci gibi duruyor. Diğer felsefecilerden farkı nedir ki bu kadar bekleyeni var.

@Akahige Kitabında bu cümle geçen yazarın kitabını 6-8 yıldır beklemekte trajikomik.

1 Beğeni

Kapitalist düzeni felsefe ile kendine has güzel tonda anlatabilen kalemi kuvvetli bu kadar iyi yazar / felsefeci bir elin parmağını geçmez.
Bekleyenlere gelecek olursak, yazarı ve işlediği konuları az çok bilenler tanıyanlar beklemede haklı. Ama bunlardan ( yazar / düşünceleri vb.) bir haber olup bekleyenler, eserleri aldıktan sonra okuyamayıp sıkılıcaklardır maalesef.

8 Beğeni

ATM Vazgeçti.

Bana sanki nadir kitaptan daha pahalıya satacaklar gibi bir korku geldi. Gelmesin değil mi?

4 Beğeni

Tüm eserleri arkadaşlar.

7 Beğeni

Atlas 3 kitap ciltli en az 180 der ona pegasus :smiley:

UBIK geliyormuş PKD’den.

17 Beğeni

Dceased

8 Beğeni

image

6 Beğeni