Ben de genç yetişkin türünü seviyorum keyifle okuyorum hatta. Ancak daha çok yetişkin türüne yakın olanlarını tercih ediyorum. Ülkemizde ki genç sayısını göz önüne alırsak neden bu tarz kitaplara ilgi duyulduğunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Kitabın konusuna bakmadım ama cilt kapağından yorum yapmam gerekirse benlik bir kitap olmadığını söyleyebilirim. Ergen tarzı aşk işi falansa katlanamıyorum ben.
Teorik olarak 2. Olması lazım, çünkü daha önce Çatıfaki Şey ile bazı korku öykülerini yayınladılar
O kitap seçmeceydi. Bu kitaplarda ise o kitapta yer almayan ama onların dışında kalan Howard’ın bütün korku öyküleri yer alacak. En azından en son sorduğumda planları böyleydi. Benim endişem çeviri ve editörlük. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
Çeviriyi bilmiyorum ama son okumayı ben yapacağım büyük ihtimalle, o konuda içiniz rahat olsun.
O halde zihninize kuvvet. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam.
Jaguar’ın kapaklarına “şöyle güzel böyle özenli”, “valla bayılıyoruz” dedik dedik yayınevi en sonunda bizi gerçekten bayıltmaya karar verdi. Bu nasıl kapak? Kanım çekildi, ekrana bakamıyorum.
Ben de aynı şeyi düşündüm sonra nazar boncuğu oluversin deyip geçtim.
Bu kurlar sayesinde sadece beklemek kaldı bize.
Fiyatlar gün yüzüne çıkınca çok karışır buralar.
Ben gördüm, ama yayın evinin kitaplarına biçtiği fiyatlar nedeniyle bir süre görmemezlikten geleceğim
Yazarın eserlerini hiç okumadım ama düşünce yapısı hakkında az biraz duyduklarım sebebi ile çok da ilgimi çekmiyor. En azından bununla avunabilirim.
Bence çağımız en popüler akımı objektivizm ya da oraya doğru gidiyoruz.
Kesinlikle katılıyorum. Biz yayıncılığın kitabını yazdık. Sorun bizde değil amarikada.