Tüm kitapları ciltli mi yoksa buna özel mi ciltli çıkmış?
Hayır sadece Fink ciltli çıktı.
Umarım bunlar zamlı fiyattır.
Ömer Ezer’in goodreads sayfasında böyle bir kategori gördüm. Acaba bundan sonra gelecek olan japon klasikleri bunlardan biri mi?Ömer Ezer’s 'capon' books on Goodreads (21 books) Biraz daha karıştırsak gör neler buluruz.
Atlas’ın yazarlarından bir domingo güzelliği daha çıkmış.
Dünya çapında ilgi uyandıran Atlas’ın yaratıcıları Aleksandra Mizielińska ve Daniel Mizieliński’den yine devasa ve yine göz alıcı bir kitap!
YER ALTI SU ALTI ile yerin altına ve okyanusun derinliklerine gizlenmiş muhteşem yerleri göreceğiniz, devasa kalamardan mavi balinaya muazzam canlılarla tanışacağınız, gayzerlerin oluşumu ya da dünyanın en derin metro istasyonu gibi onlarca ilginç bilgiyle karşılaşacağınız heyecan verici bir keşif yolculuğuna çıkmaya hazırlanın!
Akılalmaz (bu kelimeyi seçerek kullandık, lütfen örnek sayfalara bir göz atın) derecede detaylı çizimler eşliğinde dünyanın en derin madenine inecek, en yüksek volkanının içine girecek ve dev solucanlarla tanışacaksınız. İlk denizaltılardan derin sulardaki yaşama, kazıcı hayvanlardan insan yapımı tünellere… YER ALTI SU ALTI ile yeryüzüne bambaşka bir gözle bakmaya başlayacaksınız.
Meraklı kaşife not: Çift yönlü bu kitabın belli bir ön ya da arka yüzü yok. İster YER ALTI tarafından başla ve arkeologlarla eski uygarlıkların ya da dinozor fosillerinin peşine düş, istersen kitabı çevirip SU ALTI’na dal ve bilim insanlarıyla birlikte Titanik enkazının etrafında yüz. Seçimin ne olursa olsun, sana söz veriyoruz, her sayfada şaşıracaksın.
İnstagram’dan İthaki yetkilisine Ejderha Mızrağı serisinin akıbetini sordum. Zamanında Emre Aygün’ün basacağız dediği kitapları (İkinci Nesil, Yaz Alevi Ejderhaları, Ruhlar Savaşı üçlemesi ve Kayıp Tarihçeler). Önümüzdeki yıl hepsi tamamlanacak diye yanıt verdi. Çok geç kalındı ama ben önümüzdeki yıla razıyım
Hadi inşallah, bunla paralel Unutulmuş Diyarlar’ı da basarlar umarım.
İşte o yüzden ciltli aynı anda çıksa yine almazdım.Kütüphanede tuhaf duruyor öyle.
Alakam olmamasına rağmen çok beğendim ben. İlgisi olan için güzel kitap.
Bugün geçerken gördüm, İstanbulda Ümraniye kitap fuarı açılmış.
Gelmek isteyen için ulaşımı nispeten kolay, tam girişinde metro istasyonu var.
Keşke kitaplar için böyle baskılar daha çok yapılsa ama genelde “ergen” kitapları için çok fazla tercih ediliyor ve hak eden kitaplar bırak kutulu baskıyı ciltli dahi çıkmıyor…
Genç yetişkin olduğu sürece benim bir şikayetim yok doğrusu. 🥲
Güzel görünüyor, böyle çeşitlilik olması rekabet açısından da iyi ancak - tür gözetmeksizin- daha özenle seçilmiş kitaplara yapılsa keşke bu şekilde sunumlar.
Yılan resimli kitap kapakları bu aralar moda oldu galiba .
Bu öykü Hüseyin AKSAKAL çevirisi ile bu kitapta da mevcut Güneybatı Gizemleri (Robert E. Howard) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - kitapyurdu.com
Güzel bir öykü paylaşımınızı görünce yazayım dedim.
Ben bu gönderiye baktım. Yorumlar, yayınevlerinin neden bu tarz genç-yetişkin(türün bu olduğundan tam emin değilim) kitaplarını cayır cayır bastığını çok iyi gösteriyor. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. Keşke başka türlere olan ilgiler de bu denli yoğun olsa.
Yanlış anlamayın, aşağıladığımdan değil. Sadece bu türe olan ilginin ne kadar yoğun olduğunu daha da iyi anlamamı sağladı.