Evet “Korkmazgil” kapakta niye yer almamış ben de çok merak ettim.
Görür görmez İş Bankası Kültür Yayınlarına mail attım. Cevap gelirse paylaşırım.
İthaki’nin Semenderlerle Savaş’ı basacağını listede ilk gördüğümde acaba bir çılgınlık yapıp modern klasiklerden çıkarırlar mı diye korkmuştum. Neyse ki Jaguar’a devam edebileceğim.
Şaka bir yana umarım şu %50 indirim furyaları bitmeden yetişir.
Genelde okuru arasında öyle söz edildiği için yapmış olabilirler. Örneğin Nazım Hikmet’de demiyoruz çoğunlukla Nazım diyoruz.
çok beğenmiştim oysaki.
Ayşe Kulin - Taksiii
Bu kitapta doksanlı yıllardan itibaren İstanbul taksilerinde yaşadıklarımdan bir demet sundum okurlarıma. Turistleri, savunmasız yaşlıları, özellikle de yaşlı kadınları hedef alan taksici eziyetine sık maruz kalmış biri olarak yazdıklarımın çok kişinin yüreğine dokunacağına inanıyorum. Amacım, İstanbul’un taksi şoförlerini incitmek değil, sorunun çözümünü engelleyerek İstanbulluları kendi çıkarları için mağdur edenlere dikkat çekmek. Mesleklerini hakkıyla, namusuyla yapan çilekeş sürücülere ise saygılar olsun!
Sayfa Sayısı: 120 - 27,00₺ %35 İndirim 17,55₺
Pegasus Evrenin Kısa Tarihini çıkarmış. Tübitak’ın bilim kurumu olduğu zamanlarda Tübitaktan yayınlanmıştı. Kidega’da %50 Pegasus indirimi var.
Ne zamandır bu kitabı gözlüyordum.
Kitap fiyatları altınla yarışacak sanırım yakında
Kitap kaç sayfa? Bakmadım ama galiba 1450 sayfa olmalı diyeceğim indirimli fiyata göre hesaplamış olurum. O zaman 1950 sayfa olmalı 1950 sayfaya da 146,25 TL. Ansiklopedi gibi kitap. Alacak olana da okuyacak olana da kolay gelsin.
Akıl karı değil. Alfa’nın bastığı arşivlik kitaplar bile bu fiyatlarda değil. Pegasus aşırı saçmalıyor. Birkaç seri var tamamlamam gereken, onun dışında yanına yaklaşmam.
Şaka mı bu? Sayfa sayısı 472. Şaka değilse sayfa sayısı yanlış olsun lütfen.
Jules Verne basmamaya hayır.