Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Komşunun kötüsü insanı mal sahibi, hükümetin kötüsü de dil sahibi yapar :))

11 Beğeni

Ayn Rand’lar geliyor. 3 kitaplık olan 175, 185 ve 200 TL’den toplam 560 TL…

26 Beğeni

Kapaklar çok kötü :(((

16 Beğeni

Cidden Pegasus çıtayı evrenin sonuna koydu. Kitap almak artık lüks bile değil. Daha ötesi. Bu nedir ya!

Edit:Fiyattan kapakları göremedim. Şimdi baktım da kapaklar berbat.

11 Beğeni

download (1)download

Yurtdışı basımına sadık kalmışlar.

12 Beğeni

Vazgeçen sadece Atlas değil.

64 Beğeni

Bu koşullarla Alfa’dan gelecek olan “Özel Hayatın Tarihi” de 600-700’den aşağı olmayacak gibi duruyor.

12 Beğeni

Tek cilt olanı 1000 tl bile olabilir eğer ciltli olursa şaşırmam şu saatten sonra.

7 Beğeni

Mass Market Paperback baskılarının kapaklarını kullanmışlar. Kapak neyse de 560 fiyat inanılmaz olmuş. %50 indirimle bile 280 TL ediyor. Aynı kapaklı olan tek kitaplık baskısının ingilizcesini 50 TL’ye almıştım bu yıl Arkadaş Kitabevinden.

9 Beğeni

Ben de vazgeçtim. Vedat Milor sevinebilir. :laughing:

6 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2020-12-31_001954_twitter.com

25 Beğeni

Kim nasıl alıyordur ki bu kitapları? Tür fark etmeksizin bu fiyata kim kitap alır ki? Hadi Atlas Silkelemasyon Yaptı kitabını çok bekleyen vardı, belki satar da kraliçeli bol renkli olanları veya diğerlerini o fiyatlara kim alır? İlginç. Hyperion 2’yi iptal etmeseler bari…

8 Beğeni

:laughing:

15 Beğeni

Kapaklar berbat. Fiyatlar için zaten sözüm yok :confused:

1 Beğeni

Ayn Rand bu fiyatla nasıl satacak merak ediyorum. Kraliçeli kitaplar da 3 satacağına 1 satar büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Nadirkitap anlık.

images (3)

29 Beğeni

Bu saatten sonra akademisyenler ve üniversite öğrencileri alır o da zorunlu olduğu için.

3 Beğeni

Bende vazgeçtim almaktan. 3 kitaba bu fiyatlar verilmez.

Cidden 2053 e kadar yaşayabilme olasılığım şunları alma olasılığımdan daha yüksek.

6 Beğeni

İthaki’den beklediğim yeni bir seri var. Bakalım onlar ne fiyat belirleyecek.
:lion: