Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

10 Beğeni

Evet, Adnan Cemgil çevirisi Yordam’a geçmiş. Bu kitabı Everest’den görece yeni aldığım için pişman oldum açıkcası. Çeviri aynı madem keşke paramı Yordam’a verseydim. Neyse artık.

Alfa’nın “Köylüler” romanı İsmail Yerguz çevirisiyken Yordam’ın Zaver Biberyan çevirisi. Esas aklımı bu durum karıştırıyor :thinking:.

1 Beğeni

Sekizinci cilt de ardından gelmiş. Dedalus’u tebrik ediyorum, hızları harika.

9 Beğeni

12 Beğeni

Kitapları okuyan çeviri ve editörlük bilgisi paylaşabilir mi? Alfa da çıkartacaktı ama onları zaten biliyorum. Mucize beklentim yok.

2 Beğeni

2019’da bazı sitelerde yılın kitabı filan seçilmişti diye hatırlıyorum. Türkçe’ye biraz geçte olsa Mundi Kitap kazandırmış.

6 Beğeni

24 Beğeni
10 Beğeni

Kapak da göründü.

14 Beğeni

Dünden beri şu kapağı sızdırmamak için internete girmiyorum. :heart_eyes:

12 Beğeni

Hazır internete girmişken başka bir kapak sızdırabilirsin hocam. :slight_smile:

26 Beğeni

Hocam bkk takvimi de paylaşmayı düşünüyor musunuz yakın veya uzak zamanda?

4 Beğeni

Güzel olmuş Poppy War kapağı, orjinal kapağı da öyle pek ahım şahım bulmayan biri olarak hoşuma gitti. Ne zaman okurum bilememekle beraber listeme aldım.

8 Beğeni

Başıma bir şey gelmeyecekse ben orijinal kapaktan daha çok beğendim. Sanırım orijinal kapakları satın almak kurdan dolayı zor.

11 Beğeni

Kapak benim hiç hoşuma gitmedi. Beklediğim bir kitap olmasına rağmen alma isteğimi köreltti o derece. Ha yine de alırım muhtemelen o ayrı :blush:

2 Beğeni

Kitap bir miktar YA olduğu için bu kapakla Yabancı’dan çıksa daha uygun olurmuş bence. İthaki’nin çizgisine uymamış. Neden Yabancı’dan çıkarmadıklarını merak ediyordum ki her iki kitleye de böyle ulaşmaya çalışmışlar sanırım.

1 Beğeni

Cehennemde Kahvaltı kitabının 2. baskısı satışa çıktı. D&R, İdefix ve Kitapyurdu sitelerinden ulaşabilirsiniz.

6 Beğeni

W.W. Jacobs’un Maymun Pençesi kitabı için İthaki bandrol almış. Karanlık diziden çıkar herhalde.

Şu kitap:

15 Beğeni