Brent Weeks ve Michael J. Sullivan görmek sevindirdi. Bunlar haricinde de çok güzel kitaplar var gördüğüm kadarıyla. Çeviri ve editörlükte de iyileşme gerçekleşirse daha ne olsun.
Ben de yanlış hatırlamıyorsam @Oni bekliyordu Fisherman’ı.
Işıkyaratan sevindirdi. 5. kitap da 2022’de çıkar umarım.
Işıkyaratan serisinden umudumu kesmiştim. Sullivan da aynı şekilde gerçi. Beni en çok üzen Terry kitaplarındaki soğukluk. Muhtemelen satmadı. Bu piyasada da satın diye zorlamak mantıksız. Üzülecek bir şey buldum yine.
Teşekkür ederim, ben burada çok gördüğüm için yazmak istedim. Herkes bir ara Malazan’ı soruyordu.
Arkady ve Boris kardeşlerin kitabı Bilimkurgu Klasikleri’nden mi çıkacak?
Terry kitapları hangileri?
Michael J. Sullivan kitaplarının çıkacağını görmek sevindirdi. Ama Malazan’ın olmayışı şaşırttı. Belki de kapak netleşmediği içindir.
Uzun Bekleyiş olsun serinin adı.
Kıyamet Polisi 3. kitabında üzülünecek kitaplara eklenmesini rica ediyorum.
@Bunn-Y göktaşı düştü mü acaba, ne oldu.
Bence günün en güzel haberi İhsan Bey’in yeni kitabı. Kendisi yaşayan en sevdiğim Türk yazardır. Farklı dillere kitapları çevrildi ama bence iyi tanıtım yapılamadı. Puslu Kıtalar Atlası uluslararası çoksatan olma potansiyeline sahip bir kitap.
Diğer taraftan İthaki’ye Michael Sullivan’ın devam kitaplarını basmadıkları için kırgındım ama gönlümü aldılar. 2 kitap çok güzel haber, böylece serideki 6 kitabın 4 tanesi basılmış olacak.
Octavia Butler görmek sevindirdi.
Işıkyaratan serisinin yarım kalmamasına çok sevindim.
Oooo Killers of The Flower Moon’da çıkacakmış. Bilmeyenler için gelecek yıl Scorsese’in yönettiği DiCaprio ve De Niro’lu bir filmi de çıkacak.
Bilim kurguda eşi benzeri olmayan bir yazarın belki de en eşsiz serisi. Xenogenesis üçlemesini Türkçe görmek sevindirdi.
Siz söyleyince dikkatimi çekti, üçlemeyi tek kitap olarak basmışlar galiba.
İthaki yayınları keşke hiçi destanı serisinide yayınlasa .
Seriyi okuduysanız kısa bir yorum rica edebilir miyim? Bu seri için oldukça heyecanlıyım.
Press Reset’a çok sevindim. Kitap almama yeminini bozduracak türden bir kitap benim için.