İthaki senenin tüm kitaplarını paylaşmamıştır büyük ihtimal, başka yeni kitaplar da gelecektir. Alfa da Robin Hobb devam ettirse kitaplar için güzel bir yıl olacak.
Ötüken’in beklenen Faust’undan bir kısım. Çevirisinde hiçbir şüphem yok. Güzel bir baskı olacağı belli.
Umarım kapak yeni tasarım olur, orijinal kapak çok kötü.
Büyük boy baskı olacak galiba.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla ebat hakkında birşey diyemem ama kırmızı bez cilt baskı olacak galiba. Siz seversiniz😀
Hem Senail Özkan çevirisi hem de çok güzel bir baskı geliyor.
O zaman ne yapıyoruz? Alıyoruz herhalde
İndirimle 50₺’ye kapatabilir miyiz acaba? Tek isteğim aşırı pahalı olmaması.
Valla bilemiyorum ancak ben genelde bu özel baskıları hep alıyorum. Baskıyı görmeden fiyatı bilemeyiz
Şu haliyle 120-150 etiket fiyatı çekerler gibi. Kağıdı falan değişik basarlar birden uçar gider o ayrı.
Şimdi detaylı bakabildim. Sturgatski kardeşlerden çıkacak kitabı İktidar Mahkumları’dır diye düşünüp heyecanlanmamıştım ama değilmiş, çok mutlu oldum. Butler’ın kitabını serinin ilk kitabı sanmıştım, üç kitap bir arada olanıymış yine sevindim. Weeks ve Sullivan’ın devamları geliyor, apayrı sevindim. Tüm bunları İhsan Oktay Anar haberiyle harmanlayınca çıktığım seviye baya yüksek oldu.
Gerçekten zamlar fena olmazsa biz okurlar için 2023 muazzam bir yıl olacak düşünsenize bunların üstüne Robin hobb’dan kitaplar…malazan… çeşitli süpriz yeni kitaplar… Hayali bile güzel.
Tanıtılan farklı bir kitap değil mi? Epsilon benzeri kapağıyla hiç umut vermedi de…
Uzun Dünya serisinden bahsediyordum.
Orijinali elimde olmasına ve okumama rağmen , Türkçe baskısını da bekliyordum. Ayrıca Only Good Indians’ı da sesli kitap olarak dinlemiştim ama tekrar okumak , zevkli ve faydalı olacaktır. Bu kitapların yanı sıra Mexican Gothic ve Southern Book’s Club Guide To Slaying Vampires kitaplarının da bu seneki yayın takviminde olması, modern korku edebiyatının ülkemizde gelişmesi için çok iyi sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.
Hali hazırda Bilim-kurgu ve fantazinin ülkemizde iyi bir okuyucu kitlesi var, yanına korku edebiyatı okurları da eklenirse çok daha iyi eserler okuyabilir ve hatta üretebiliriz.
Yine yeni yılda yeni bir Mehmet Eroğlu kitabı geliyor.
2020 Şubat ayında
- Kendi Hayatında Ölme Vakti
- Ruhun Parmak İzi (Bu roman yayınlandığında Mehmet Eroğlu’nun ilk BK romanı olacak.)
olmak üzere iki kitap müjdesi vermişti Mehmet Eroğlu. Bu kitaplardan “Kendi Hayatında Ölme Vakti” için bandrol alınmış.
Tevfik Fikret - Delta Ocak ortasına kalmış.
Müthiş görünüyor.
Elimde henüz okuma fırsatı bulamadığım Doğu Batı baskısı vardı. Ne yapsam bilemedim şu an. Sanırım fiyatına göre karar vereceğim.
Bir ara bu kitap basılmayacak mıydı? Ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
Müthiş görünüyor. Yılların emeği bu olsa gerek Fiyat olarak beklentimi 150-200 TL bandında tutuyorum ciltli olduğu için. İnşallah yanılırım.