Bu ne abi ya?? Bu fiyat nedir?
İthaki Gölge Serisi’nin barkodunu yeni fark ettim. Belki sizin de gözünüzden kaçmıştır diye paylaşıyorum. Tatlı olmuş.
Ayıp ama ya, kuş mu konduruyorlar? 5. Cilt hariç hepsi var, 100 tl vermedim sanırım. 600 küsur lira neyin kafası acaba
Cilti olursa 250 TL etiket fiyatı olur. Pegasustan uygun fiyat beklemek Ankara’da vapur beklemek gibi bişey.
Ben hep 50TL’lik alıyordum oysa ki.
Karton kapak halen 5 cildi 110 lira civarı alınabiliyor. Bu set için fiyatın yüksekliğinden ziyade biz fakiriz demeliyiz.
Özel hayatın tarihi ciltli 5 kitap etiket 750 lira, bunun 900 lira. Onda normal boy, normal kitap kağıdı ve sınırsız baskı. Bunda büyük boy, limitli baskı, özel kağıt, kutulu. Koleksiyonerler kapışacaktır.
Sayısını da belirtmemişler. Sınırlı baskı ama ne kadar basılmış bilgi yok? 300 mü, 1000 mi, 10.000 mi belli değil
Numaralandırılmış olduğu için o yayımlanınca alan olursa görürüz. Öyle 250-300 limitliler gibi değildir ama 3000-5000 civarıdır muhtemelen.
Tükendikten sonrada 5000 lira görürüz artık Nadir’de.
Artık 5.000 mi olur, ev araba fiyatı mı olur onun ucu açık Bu arada kargoyu da alıcı öder o kesin
82 sayıyı basıyorsun. Birçoğunu 2.-3.baskıya gönderiyor tekrar basıyorsun,
Araya pandemi giriyor geçte olsa yavaş da olsa tüm seriyi tekrar basıyorsun.
Ama koleksiyon kutularına gelince basmıyorsun. Sanki bedavaya verecekler. Ağız dolu sevgi sözcükleri gönderiyorum kendilerine.
Yeminle uğraşıp eksik birkaç koleksiyon kutumu kendim yapacağım.
Aynı şeyi ten ten ve ömrümüz yeterse corto Maltese içinde yapacağım
Bu arada İş Kültürün kendi sitesinin bir esprisi yokmuş %30 indirim ile. Zaten git mağazasına orda da %30 indirimli alınıyor kargo da beklemezsin.
Hocam seni yanlışlıkla cevaplamışım bu sefer
Kitabın adını falan yazmalarına gerek yokmuş, direkt kapağa KING yazısını ortalasalarmış biz anlardık hangi kitap olduğunu.
Bu kitap en uygun https://www.kitapsepeti.com/ da olur gibi geliyor. Şuan iş kültürde %45 indirim var. İndirimle 495 TL civarı oluyor. Her cilt 100 TL olmuş oluyor. Ama daha açmamışlar satışa
Hocam vallahi kesinlikle öyle. Ben çok şansa bulmuştum zamanında kutuları. Bir arkadaşımda aynısını dedi. “Zaten kutuların görselleri nette var, bir tane ambalaj/karton yapan yere giderim 8 tane yaptırır geçerim.”
Red Kit’lere önem böyle veriliyor demek ki. Abi zaten, güç bela bastılar. Her gün insanlar mail telefon sosyal medya üzerinden yazınca yaptılar birseyler. Tek düşündükleri para getiren DC/Marvel çizgi romanları.
50 lirada indirim kodu ile 445’e gelir.
Valla yine de satış yapabiliyorlar çok ilginç.
14 şubat kuponuysa 5 TL daha lazım. Ama başka 50 TL kuponsa bilmiyorum.
Evet hocam o kupon. 5 liraya bir kitap eklenir artık. Ama indirimi yine biz 50 diye düşünelim.
Numaralı 1000 adet olacak. Bence de fiyat gereksiz pahalı. Ivory kağıt olduğu için çok da ağır bir kutu olacaktır. Tek başına kağıt seçimi 200-250₺ koymuştur fiyata.
Ama koleksiyon baskı yapmışlar, numaralı ve sınırlı bir baskı bu. Bence İvory kağıttan aşağısının bir anlamı olmuyor koleksiyon baskılarda.