Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Red kit toplu albümler sıradaki cilti basacaklar mı ? Bilginiz var mı?

Toplam 27 cilt olacak hocam o.

3 Beğeni

Yeri burası mı bilmiyorum ama güzel bir haber .Tabi Pegasus’un fiyat politikasını saymazsak .:+1:t2:

62 Beğeni

Senenin en iyi haberlerinden birisi bu. Sonunda. Eski yayınevi ile ilgili temennim gerçeğe dönüşüyor sanırım.

2 Beğeni

Ender serisini yalayıp yuttum, paralel serinin ilk kitabı çıktı onun devamını bekliyorum ama bu seri bitmeden gelmeyecek sanırım.

4 Beğeni

Güzel haber ama şu çok iddialı olmuş. :slight_smile:

4 Beğeni

O kadar hatalı bir baskiydi ki…

6 Beğeni

Bana da iddialı geldi :relaxed:

Tüh be, uzun zamandır çevrilmedi, muhtemelen Türkçe’ye çevrilmeyecek diye orijinalini alıp okumuştum :frowning: :smiley:

2 Beğeni

Açıkcası ben de umudumu kesmiştim. Güzel bir sürpriz oldu. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bir kaç ay önce birisi Tatari nin goodreads hesabından ekran görüntüsü alıp paylaşmıştı. Goodreads üzerinde currently reading statüsüne almıştı. Demek ki bu hesapları da takip etmek gerekiyor :joy:

5 Beğeni

Son zamanlarda en sevindiğim haberlerden birisi oldu.Umarım Pegasus anormal bir fiyat belirlemez. :sweat_smile:
Ek olarak ciltli olursa tadından yenmez. :upside_down_face:

1 Beğeni

Dostum hem ciltli istiyorsun hem de normal fiyat :slight_smile: Üstelik Pegasus.

5 Beğeni

Şimdi ciltli basıp 200 tl etiket fiyatı belirlemek var, 80 tl - 100 tl etiket belirlemek var.Anormalden kastım hak ettiğinden abartılı bir fiyat verilmesi. :slight_smile:

Tüfek, Mikrop ve Çelik ciltli kalitesinde bir baskı gerçekten harika olurdu.

3 Beğeni

Malazan’ı aradan çıkart, detaylıca resim de paylaştım. Sonra vay efendim keşke alsaydım şöyleydi böyleydi deme. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Şimdi gördüm mesajları, en çok kağıt kalitesine üzüldüm. :confused:

2 Beğeni

Yok takılıyorum sana :slight_smile: Pegasus genelde hak ettiğinden fazla fiyat koyar.

2 Beğeni

Dex’in saydam kağıtlarından kaliteli. :slight_smile: Örnek verecek olursam Kan ve Külden kitabında kullanılan kağıttan çok daha iyi. O sıralamayı hemen şipşak yaptım belki revize ederim sonra. Ancak kötü bir baskı kalitesi yok ortalama düzeyde.

Devlet-i 'Aliyye kitaplarının sert kapak için bandrolünü öğrendiğimde nasıl sevindiysem fiyatını gördükten sonra da o kadar üzüldüm. Sitesinde; sınırlı sayıda (numaralandırılmış), kutulu, sert kapak ve özel kâğıda (ivory) basılmış olduğunu belirtmişler.

Devlet-i 'Aliyye Sert Kapak (5 Cilt) - İş Bankası Kültür Yayınları

14 Beğeni

Huuuuu, İhsan’nın hatalarını bulmak mı? En sevdiğim. :buyucu: Arar arar söylerim artık. :joy:

3 Beğeni