Red kit toplu albümler sıradaki cilti basacaklar mı ? Bilginiz var mı?
Toplam 27 cilt olacak hocam o.
Yeri burası mı bilmiyorum ama güzel bir haber .Tabi Pegasus’un fiyat politikasını saymazsak .
Senenin en iyi haberlerinden birisi bu. Sonunda. Eski yayınevi ile ilgili temennim gerçeğe dönüşüyor sanırım.
Ender serisini yalayıp yuttum, paralel serinin ilk kitabı çıktı onun devamını bekliyorum ama bu seri bitmeden gelmeyecek sanırım.
Güzel haber ama şu çok iddialı olmuş.
O kadar hatalı bir baskiydi ki…
Bana da iddialı geldi
Tüh be, uzun zamandır çevrilmedi, muhtemelen Türkçe’ye çevrilmeyecek diye orijinalini alıp okumuştum
Açıkcası ben de umudumu kesmiştim. Güzel bir sürpriz oldu.
Bir kaç ay önce birisi Tatari nin goodreads hesabından ekran görüntüsü alıp paylaşmıştı. Goodreads üzerinde currently reading statüsüne almıştı. Demek ki bu hesapları da takip etmek gerekiyor
Son zamanlarda en sevindiğim haberlerden birisi oldu.Umarım Pegasus anormal bir fiyat belirlemez.
Ek olarak ciltli olursa tadından yenmez.
Dostum hem ciltli istiyorsun hem de normal fiyat Üstelik Pegasus.
Şimdi ciltli basıp 200 tl etiket fiyatı belirlemek var, 80 tl - 100 tl etiket belirlemek var.Anormalden kastım hak ettiğinden abartılı bir fiyat verilmesi.
Tüfek, Mikrop ve Çelik ciltli kalitesinde bir baskı gerçekten harika olurdu.
Malazan’ı aradan çıkart, detaylıca resim de paylaştım. Sonra vay efendim keşke alsaydım şöyleydi böyleydi deme.
Şimdi gördüm mesajları, en çok kağıt kalitesine üzüldüm.
Yok takılıyorum sana Pegasus genelde hak ettiğinden fazla fiyat koyar.
Dex’in saydam kağıtlarından kaliteli. Örnek verecek olursam Kan ve Külden kitabında kullanılan kağıttan çok daha iyi. O sıralamayı hemen şipşak yaptım belki revize ederim sonra. Ancak kötü bir baskı kalitesi yok ortalama düzeyde.
Devlet-i 'Aliyye kitaplarının sert kapak için bandrolünü öğrendiğimde nasıl sevindiysem fiyatını gördükten sonra da o kadar üzüldüm. Sitesinde; sınırlı sayıda (numaralandırılmış), kutulu, sert kapak ve özel kâğıda (ivory) basılmış olduğunu belirtmişler.
Devlet-i 'Aliyye Sert Kapak (5 Cilt) - İş Bankası Kültür Yayınları
Huuuuu, İhsan’nın hatalarını bulmak mı? En sevdiğim. Arar arar söylerim artık.